Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2017. szeptember 22., péntek
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Takó csaba lemondott a rubeola fc edzői posztjáról

  Meglepő fordulatként érte a csömöri sportéletet, hogy Takó Csaba, a Rubola FC Csömör szakmai vezetője, és felnőtt csapatának edzője lemondott utóbbi posztjáról. Az edzői teendőket nyárig Simon Péter veszi át, aki játékos-edzőként irányítja a csapatot a hátralévő fordulókban.

  Takó csaba lemondott a rubeola fc edzői posztjáról


  Takó Csaba: - Az első csapat edzői posztjáról lemondtam, mert az utóbbi időben tapasztalt problémák kiküszöbölésére ezt éreztem a legjobb megoldásnak. Nem elsősorban az eredménytelenség zavart, hanem az a fajta hozzáállás, amit a játékosok egy részénél láttam, láttunk. Azt el tudom fogadni, ha technikai hibát vét valaki, vagy esetleg ziccert hibáz, de 20-22 éves fiataloktól, akik még nem igazán értek el semmit ebben a sportágban, minimum elvárás lenne, hogy fussanak, ütközzenek, csússzanak - másszanak! Hozzáteszem, ez a bajnokság őszi mérkőzésein megvolt, ennek köszönhetően stabil középcsapatnak számítottunk. Ennyit vártam volna tavasszal is, semmi többet... 


  Forrás: 

  csomorsport.hu   PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot szeptember 8-án és szeptember 22-én, pénteken viszik el! 
  A zöldhulladékot szeptember 1-jén, szeptember 15-én és szeptember 29-én, pénteken kell kitenni az erre rendszeresített zsákokban!

     Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma szeptember 1-jén jelenik meg!

  Időjárás