Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2017. június 29., csütörtök
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Októberben két útfelújítás indul a faluban

  Két forgalmas út, a Jókai utca és a Béke tér felújítása, átépítése kezdődik meg hamarosan, így ezeken a területeken októberben és novemberben kisebb forgalomkorlátozásokra kell számítani!

  Októberben 7-étől folytatódik Csömör legforgalmasabb főútjának helyreállítása, melynek második ütemeként a Jókai utca teljes szakaszának útburkolatát felújítják, illetve bővítik a parkolási lehetőségek számát.  


   


  Szintén október elején kezdődik meg a Béke tér közlekedési fejlesztése és átalakítása, valamint a Szabadság út - Gorkij fasor és Béke tér közötti szakaszának - felújítása. Az átalakítások a gyalogos és autós közlekedés biztonságát szolgálják, így a kereszteződésekbe gyalogátkelő-helyek kerülnek, a temető környékén új parkolóhelyeket alakítanak ki, útburkolati felfestések segítik majd a biztonságos autós közlekedést, valamint áthelyezésre kerül a csömöri busz megállója, ahova fedett buszmegálló épül.


  Az októberben és novemberben zajló munkálatok során a Szabadság út érintett szakaszán félpályás útlezárásokra, valamint alkalmanként forgalomterelésekre kell számítani.


   


   


  A felújítások idejére szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

  PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot június 16-án és június 30-án, pénteken viszik el! 
  A zöldhulladékot június 9-én és június 23-án, pénteken kell kitenni az erre rendszeresített zsákokban!

     Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma július 7-én jelenik meg!

  Időjárás