Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2017. szeptember 25., hétfő
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Megnyílt a laky-park

  Október elejétől pihenő park és játszótér várja a Laky sarok környékén élő családokat. Az önkormányzat a Csömöri Községgondnokság közreműködésével a Laky-parkban játszóteret és pihenőparkot létesített a településrészen élő családok számára, melyet október 4-én délután vehettek birtokba a gyerekek. A játszótér és park átadására a környékbeli lakók is meghívást kaptak, a gyerekeket az új játékok mellett bábelőadás és bohóc szórakoztatta, a program közös léggömberegetéssel zárult.

  Megnyílt a laky-park

  Eddig a településnek ezen a részén a családoknak nem volt semmilyen közös találkozási lehetőségük, pedig az ilyen helyekre nagy szükségük van a családoknak, s ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy a nagy érdeklődés mellett szervezett megnyitón mintegy kétszáz felnőtt és gyermek vett részt. Az önkormányzat tervei szerint a park mellé a későbbiekben magas színvonalú kereskedelmi egységet telepítenek, illetve a Rét utcai (3-as bekötőút) körforgalmának elkészülése után a buszvégállomásra nagy fedett buszmegállót, a Szedervölgyi erdő sarkán pedig szabadtéri sportközpontot építenek. Itt kerül majd végleges elhelyezésre a gyermekek számára létrehozott szánkózó domb is, amely ideiglenesen, idén télre még a kereskedelmi egység leendő területén kapott helyet. Aki kíváncsi a már megvalósult illetve tervezett fejlesztésre, látogasson el a Laky-parkban, ahol a megépült játszótér mellett a park tervezett fejlesztéseit is megtekinthetik az érdeklődők.

  PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot szeptember 8-án és szeptember 22-én, pénteken viszik el! 
  A zöldhulladékot szeptember 1-jén, szeptember 15-én és szeptember 29-én, pénteken kell kitenni az erre rendszeresített zsákokban!

     Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma szeptember 1-jén jelenik meg!

  Időjárás