Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2018. január 21., vasárnap
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Közbeszerzési pályázat gyermek- és közétkeztetésre

  Boross Jenő önkormányzati képviselőt a pályázat fontosabb feltételeiről kérdeztük.


  Mik azok a legfontosabb szempontok, amelyek alapján dönteni fognak, hogy melyik pályázó nyeri el a gyermek- és közétkeztetést Csömörön?


   


  BorossJenoAzt szeretnénk elérni, hogy valódi tápértékkel rendelkező ételek kerüljenek az asztalokra. Még 2010-ben véleményeztettük egy dietetikussal az akkori menüsort, és borzasztó eredményeket kaptunk. A beérkező pályázatoknál az elbírálásnál ismét igénybe veszünk dietetikus szakvéleményt, hogy lássuk, a pályázó cég menüsora tápértékét tekintve megfelel-e az elvárásoknak. Figyelünk a kiegyensúlyozott táplálkozás biztosítására, a fehérje-szénhidrát megfelelő arányára. A Bíráló Bizottság pontrendszerben dönt majd a legmegfelelőbb pályázó kiválasztásáról.


  A papír sokat elbír. Milyen lehetőségek lesznek a pályázók ellenőrzésére?


  Azt szeretném, hogy lehetőségünk legyen referenciák bekérésére, és ezek alapján tájékozódhassunk. A referenciák ellenőrzésével kiderül, hogy a pályázó cég hosszú távon hogy működik együtt, folyamatos minőséget biztosít-e, illetve az ártartása kiegyensúlyozott-e. Szeretnénk a most megszabott árfekvést tartani.


  Miért nem alakít ki saját főzőkonyhát az önkormányzat?


  Mert nem tudunk, ugyanis jelentős, 25 millió forintos beruházást jelentene, és erre nincs pénzügyi keretünk. Amennyiben a nyertes cég fejleszteni szeretne, azon leszünk, hogy lehetőséget adjunk neki a beruházásra, ha a jelenlegi tálalókonyhák helyett esetleg főzőkonyhát szeretne kialakítani. A személyzet adott, és szakmai oktatással el lehetne érni, hogy egy főzőkonyhán szükséges követelményrendszernek megfeleljenek.


   


   


  Félegyházy-Sütő Eszter 

  PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot január 26-án, és február 2-án pénteken viszik el!
  A téli időszakban a zöldhulladékszállítás szünetel!

   

  Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy ott programmagazin legközelebb január 26-án jelenik meg.

  Időjárás