Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2017. szeptember 25., hétfő
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Fergeteges szlovák bál

  A Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat január 28-án hatodik alkalommal rendezte meg batyus bálját a művelődési házban.

  Fergeteges szlovák bál


  Az eseményen az önkormányzat képviseletében Fábri István polgármester, valamint Tihanyi Ferenc és Pásztor Sándor képviselők vettek részt. A bálra meghívott vendégként érkezett Imre Kovac, a szlovákiai testvértelepülés, Mojmírovce polgármestere az alpolgármesterrel együtt; valamint a kistarcsai szlovákok képviseletében Klacsán Lajos, illetve az ELTE csömöri származási rektorhelyettese, Fábri György is.     A remek hangulatú bálon a Furmicska Néptánc Egyesület több táncos produkcióval is szerepelt. A műsorszámok sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a közönség többszor újrázásra késztette a táncosokat. A "csömöri válogatás" népdalcsokrot pedig a közönség is együtt énekelte a Furmicska nótafájával.     A bálon a talpalávalót Lustyik István zenekara szolgáltatta, a harapnivalóról pedig - batyus bál lévén - maguk a vendégek gondoskodtak, de került az asztalokra a nemrégiben rendezett hagyományőrző disznóvágásból származó hurkából, kolbászból is.     A bál támogatói:


  Csömör Nagyközség Önkormányzata  Mojmírovce testvértelepülés
  Önkormányzata  Kastiel Mojmírovce  Petőfi Sándor Művelődési Ház  Nosztalgia Étterem  Zöldfa Étterem  Firtkó Endre  Nyilas kertészet  Hortill Group Kft.  Faller cukrászda  Kelemen Ágnes  Horváth Ferenc  Ákoshegyi Imre és felesége  Harnos János  Tenczer Ágnes   


  PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot szeptember 8-án és szeptember 22-én, pénteken viszik el! 
  A zöldhulladékot szeptember 1-jén, szeptember 15-én és szeptember 29-én, pénteken kell kitenni az erre rendszeresített zsákokban!

     Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma szeptember 1-jén jelenik meg!

  Időjárás