Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2018. január 21., vasárnap
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Elkezdődött az ebösszeírás

  2012. június 4-étől elkezdődött a kötelező ebösszeírás településünkön. Ezzel egyidőben az önkormányzat közvélemény-kutatást végez helyi aktuális kérdésekről, de erre a válaszadás önkéntes és anonim. 


  A megbízólevéllel rendelkező ebösszeírók minden bel- és külterületi lakóingatlant felkeresnek és a lakosok adatszolgáltatása alapján összeírják az ott tartott ebeket. Ezzel egyidőben összeírják a haszonállatokat is. Az adatok valódiságát mindenkinek aláírással kell igazolni.


   


  Tájékoztatásul közöljük az ebösszeíráshoz szükséges adatokat, amely alapján a kérdésekre előre felkészülhetnek:


  - az eb tulajdonosának és az ebtartónak a neve, valamint elérhetőségei (lakcím, telefonszám, e-mail cím)


  - az eb neme, hívóneve, fajtája, születési ideje, színe, tartás célja, származása, ivartalanításra vonatkozó információk, chipszáma, az eb oltási könyvének száma, az oltási könyvet kiadó állatorvos neve, bélyegzőjének száma, a veszettség elleni védőoltás időpontja, az oltást végző állatorvos neve, bélyegzőjének száma; kisállatútlevéllel rendelkező eb esetén az útlevél száma, kiállításának időpontja, a kiállító állatorvos neve és bélyegzőjének száma.


  Az ebösszeírással egyidőben az önkormányzat a helyi településfejlesztést alapjaiban érintő kérdésekben közvélemény-kutatást végez, amelyben aktuális kérdésekről (várossá nyilvánítás, zsákfalu jelleg, fejlesztési irányok, sportolási szokások) szeretné megtudni a lakosság véleményét, javaslatait, hogy beépíthesse azokat a településfejlesztési koncepcióba. Az önkormányzati közvélemény-kutatásra a válaszadás önkéntes, a válaszadó pedig anonim marad. 


   


  Az ebösszeírás és a közvélemény-kutatás várhatóan 1-1,5 hónapig tart majd. 

  PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot január 26-án, és február 2-án pénteken viszik el!
  A téli időszakban a zöldhulladékszállítás szünetel!

   

  Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy ott programmagazin legközelebb január 26-án jelenik meg.

  Időjárás