Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2018. január 18., csütörtök
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Elhunyt borsi árpád

  Mély megrendüléssel és fájdalommal tudatjuk, hogy 2012. október 7-én tragikus hirtelenséggel távozott közülünk Borsi Árpád. 

  Elhunyt borsi árpád  Borsi Árpád (1961-2012)


  Borsi Árpád László Budapesten született 1961-ben. 


  Pedagógus, tanító diplomáját a Budapesti Tanítóképző Főiskolán szerezte 1983-ban. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen 1992-ben marketing szakközgazdász, a Pécsi Tudományegyetemen 2008-ban humán szervezői szakképesítést szerzett. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának neveléstudományi doktori iskoláját 2011-ben fejezte be.


  1994-től haláláig a Felnőttképzők Szövetségének volt a főtitkára. Már az előző önkormányzat munkájában is részt vett. 2010-ben Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási, Sport- és Kulturális Bizottsága felkérte külső tagjának, hogy szakértőként segítse a csömöri oktatási intézmények munkájának figyelemmel kísérését, az oktatási stratégia kidolgozását, és a csömöri gyermekek továbbtanulási, munkakeresési, szakmai képzési lehetőségeinek biztosítását.


  Országos szakmai vezetői munkája mellett komolyan kötődött lakóhelyéül választott településéhez, Csömörhöz. A Csömöri Nagycsaládosok Egyesületében végzett munkája mellett alapító és elnökségi tagja lett a 2006-ban megalakult Csömöri Civil Egyesületnek. Mindig részt vett az egyesület által szervezett rendezvényeken, gyakran családtagjait is bevonva a segítő munkába, kezdeményezője és aktív szereplője volt számos közösségi eseménynek, civil akciónak, amely a nagyközség fejlődését vagy a helyi társadalmi élet gazdagabbá tételét szolgálta.


  Feleségét és négy gyermekét hagyta itt. Halálával szegényebb lett a település egy nagy tudású és tapasztalatú, szerény, megbízható, segítőkész, a végsőkig gyermekpárti, humánus gondolkodású, igazi jó emberrel.


  Borsi Árpád 51 éves volt.


  Csömör Nagyközség Önkormányzata részvétét fejezi ki családjának és hozzátartozóinak.
  PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot január 12-én és január 26-án, pénteken viszik el!
  A téli időszakban a zöldhulladékszállítás szünetel!

   

  Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy ott programmagazin legközelebb január 26-án jelenik meg.

  Időjárás