Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2018. január 16., kedd
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Csömöri érmek a díjlovas ob-n

  Ezüst és bronzérmeket kaptak a csömöri indulók

  Az augusztus 20-ai hétvégén, a hagyományos hortobágyi hídi vásár részeként rendezték meg a mátai lovaspályán az idei összevont felnőtt, a könnyű, közép és nehéz osztály, a korosztályos valamint a 4, 5, 6 éves fiatal díjlovak magyar bajnokságát. A magyar bajnok ismét a Németországban élő és edző Ács Róbert lett. A Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület (LTKE) történetében most először nemcsak Nébel Viktória szakág vezető volt ott a bajnokságon, hanem Kékesy Kitti Cintia személyében a gyermek kategóriában is volt csömöri lovas, aki végül a IX. helyen végzett.

  Nébel Viktória fiatal lovakkal indult. Az 5 évesek 15 lovat bemutató mezőnyében Daltóval ezüstérmes, a 6 éveseknél Quitte Right nevű lovával bronzérmes lett.

  A Csömöri LTKE jelenleg a 87 egyesületből a 8. a hazai rangsorban. Szeptember 1-jén Cinkotán lesz a Csömör Kupa III. fordulója, majd ezt követően Pilisjászfaluban az összevont U25 és BASF-Talentum Kupa utánpótlás bajnokságon, a következő héten a fóti nemzetközi versenyen, majd a Pest megyei döntőn indulnak az egyesület díjlovasai.  

  PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot január 12-én és január 26-án, pénteken viszik el!
  A téli időszakban a zöldhulladékszállítás szünetel!

   

  Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy ott programmagazin legközelebb január 26-án jelenik meg.

  Időjárás