Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2017. szeptember 25., hétfő
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Bővül a csömöri kulturális közalapítvány tevékenységi köre

  A gyerekek, fiatalok egyéni és közösségi szabadidő eltöltésének, iskolán kívüli nevelésének támogatásával, kulturális és sportprogramok elősegítésével bővül a Csömöri Kulturális Közalapítvány tevékenysége a közeljövőben.


  Ezek a feladatok korábban a Csömör Ifjúságáért Közalapítványhoz tartoztak, de tevékenysége jó  ideje szünetel, így működése már nem indokolt. Működtetése, az adminisztratív feladatok ellátása jelentős kiadással jár az önkormányzatnak, ezért célszerű a közalapítvány megszüntetése.


  Az általuk támogatott területek – a gyermekek és fiatalok egyéni és közösségi szabadidő eltöltésének, iskolán kívüli nevelésének támogatása, kulturális és sportprogramok szervezése – átgondolt formában a Csömöri Kulturális Közalapítvány tevékenységi körébe kerülnek át. Az önkormányzat a Csömör Ifjúságáért Közalapítvány teljes vagyonát a Csömöri Kulturális Közalapítvány támogatására fordítja. 

  PDF


  Hozzászólok

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot szeptember 8-án és szeptember 22-én, pénteken viszik el! 
  A zöldhulladékot szeptember 1-jén, szeptember 15-én és szeptember 29-én, pénteken kell kitenni az erre rendszeresített zsákokban!

     Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma szeptember 1-jén jelenik meg!

  Időjárás