Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2020. augusztus 15., szombat
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Vizsgálóbizottság a zeneiskola tetőszerkezetének építése ügyében

A képviselő-testület december 1-jei ülésén úgy határozott, vizsgálóbizottságot hoz létre a zeneiskola tetőszerkezetében bekövetkezett kár ügyében. A 3 fős bizottság egyik tagja felmentését kérte, így a december 12-i rendkívüli ülésen új tagot választottak a képviselők.


Dr. Szarka Zsuzsanna képviselő, a Népjóléti Bizottság elnöke személyes érintettség miatt nem tudta vállalni a vizsgálóbizottsági munkát. A testület döntését elfogadta és Fábri István polgármestert kérte fel, hogy vegyen részt harmadik bizottsági tagként a kár okainak kivizsgálásában.


Dr. Katona Péter tájékoztatta a testületet arról, hogy a vizsgálóbizottság feladata az építési és építéshatósági eljárás körülményeinek tisztázása úgy, hogy kérdéseket fogalmaznak meg, amelyekre a korábbi vezetőktől és műszaki felelősöktől várnak választ. A jegyző hangsúlyozta: az eljárás célja a felelősség kiderítése. A hivatalnak kötelessége eljárást indítani az ügyben.


A bizottság tagjai: Pásztor Sándor képviselő, az Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság elnöke, Eigler Tamás, a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottság elnöke és Fábri István polgármester.

PDF


Hozzászólok

Aktuális téma

A szelektív hulladékot július 17. és  31-én, illetve augusztus 14. és 28-án viszik el.

A zöldhulladékot  július 17.,  valamint augusztus 7. és 28-án szállítják el.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó következő száma augusztus 28-án jelenik meg. 

Időjárás