Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2019. december 10., kedd
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Vizsgálóbizottság a zeneiskola tetőszerkezetének építése ügyében

A képviselő-testület december 1-jei ülésén úgy határozott, vizsgálóbizottságot hoz létre a zeneiskola tetőszerkezetében bekövetkezett kár ügyében. A 3 fős bizottság egyik tagja felmentését kérte, így a december 12-i rendkívüli ülésen új tagot választottak a képviselők.


Dr. Szarka Zsuzsanna képviselő, a Népjóléti Bizottság elnöke személyes érintettség miatt nem tudta vállalni a vizsgálóbizottsági munkát. A testület döntését elfogadta és Fábri István polgármestert kérte fel, hogy vegyen részt harmadik bizottsági tagként a kár okainak kivizsgálásában.


Dr. Katona Péter tájékoztatta a testületet arról, hogy a vizsgálóbizottság feladata az építési és építéshatósági eljárás körülményeinek tisztázása úgy, hogy kérdéseket fogalmaznak meg, amelyekre a korábbi vezetőktől és műszaki felelősöktől várnak választ. A jegyző hangsúlyozta: az eljárás célja a felelősség kiderítése. A hivatalnak kötelessége eljárást indítani az ügyben.


A bizottság tagjai: Pásztor Sándor képviselő, az Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság elnöke, Eigler Tamás, a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottság elnöke és Fábri István polgármester.

PDF


Hozzászólok

Aktuális téma

A szelektív hulladékot december 20., január 3.,  17. és 31. pénteken viszik el.

Január 1. szerda helyett január 4-én szombaton viszik el a szemetet. A többi ünnepi nap szemétszállításában nincs változás.

A zöldhulladék-szállítás télen szünetel.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

Megjelent a Csömöri Hírmondó Advent ünnepi száma, valamint a 2020. évi falinaptár.

Időjárás