Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2019. szeptember 23., hétfő
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Újabb útfejlesztések kezdődtek meg

A szeptember 6-ai képviselő-testületi ülésen több fejlesztéshez is kiválasztották a kivitelezőket, melynek eredményeként a Középhegy településrészen újabb útfejlesztések indultak el.

Újabb  útfejlesztések  kezdődtek meg

 

 

Mint arról az érintett lakókat levélben értesítette az önkormányzat, elkezdődtek a Középhegy utca I. ütemének munkálatai, melyben a Búzavirág utca Meredek utcáig aszfaltozzák le az utat, és építik ki a csapadékvíz elvezetést 36,6 millió Ft értékben, saját önerőből.  A munkálatok idejére lezárták a Középhegy utca érintett szakaszát, így csak az itt lakók hajthatnak be az október végéig tartó munkálatok alatt. Az útzár idején a Staub Móric utca-Szedervölgyi út, illetve a Bence utca- Búzavirág utca irányába tudnak a fentről érkezők elhaladni. A Középhegy utca II. ütemének építése, melynek során a Tulipán utcáig aszfaltozzák majd le az utat, az érintett útszakasz csatornázása után valósul meg. Ennek terveit az önkormányzat már beadta a DMRV-hez

Megkezdődött a Géza fejedelem utca aszfaltozása és csapadékvíz-elvezetése is, mely a lakókkal való egyeztetés alapján készül el. Az utcába a munkálatok ideje alatt az ott lakók be tudnak hajtani. A beruházás 9,2 millió Ft értékben, önkormányzati önerőből valósul meg.

Várhatóan október elején kezdődik a Vadkerti Zsigmond aszfaltozása és csapadékvíz-elvezetése, melyet szintén a lakókkal való egyeztetés alapján indítanak el, 12,8 millió forintos önkormányzati önerőből. A Vadkerti Zsigmond utca a munkálatok idején a Vadkerti közig az átmenő forgalom elől  lezárva lesz, de az ott élők majd be tudnak hajtani. A munkálatok idején  a Knipfer Tibor utcában élők Laky út irányába zavartalanul közlekedhetnek majd.

PDF

Aktuális téma

A szelektív hulladékot szeptember 13-án és 27-én, pénteken viszik el.

A zöldhulladékot szeptember 6-án és 20-án, pénteken viszik el.

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy ott programmagazin következő száma október 4-én jelenik meg.

Időjárás