Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2020. december 1., kedd

2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, e-mail: polghiv@csomor.hu

Akadálymentesített változat Kezdőlap

Tesztelik az önkormányzati és a szociális dolgozókat

Csömör Nagyközség Önkormányzata minden önkormányzati dolgozónál, képviselő-testületi tagnál, Szociális Alapszolgáltatási Központ munkatársnál PCR koronavírus tesztet végeztet. A napokban a polgármesteri hivatal vezetőjénél és a sport kft ügyvezetőjénél is pozitív lett a teszteredmény, így ők otthon karanténban vannak influenzajellegű tünetekkel. Emellett – az állami intézkedésekhez hasonló módon – tovább szigorítják a helyi közösségi intézményekben a szájmaszk használatát és a higiéniai előírásokat.

Tesztelik az önkormányzati és a szociális dolgozókat

A nagyobb rendezvények az elkövetkező hónapokban is elmaradnak, elsősorban a szabadtéri események megtartását támogatják, zárt térben csak kisebb létszámú rendezvényeket lehet szervezni, komoly higiéniai előírások betartása mellett. Az idősek otthoni ellátását a szociális dolgozók zavartalanul végzik az elkövetkező hónapokban is.

PDF

Aktuális téma

A szelektív hulladékot november 6-án és 20-án, pénteken viszik el.

Idén utoljára december 11-én, pénteken szállítják el a zöldhulladékot!
A puhaszárú zöldhulladékot csak a Zöld Híd által forgalmazott BIO zsákban (lebomló zsákban) lehet elhelyezni! (más zsákban kihelyezett hulladékot a Zöld Híd nem szállít el!)

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma november 27-én jelenik meg. 

Időjárás