Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2019. szeptember 19., csütörtök
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Sportfejlesztések tömegsport és iskolai testnevelés számára

A november 8-ai rendkívüli testületi ülésen sportfejlesztési beruházásokról hangzott el tájékoztató. Az iskola udvarán lévő korábban műfüves, jelenleg műanyag borítású pálya befedésével kialakított csarnokot nem csak a szakosztályi sportolók, hanem az általános iskolás gyerekek is használhatják majd, hiszen napközben az iskolai testnevelés óráknak ad majd plusz helyszínt.

Sportfejlesztések  tömegsport és iskolai testnevelés  számára

Az új csarnok megépítését, mintegy 100 millió forint értékben az önkormányzat és a sport kft. részben  társasági adós  támogatásból, részben  önkormányzati önerőből valósítja meg jövőre.

Fejlődik a kerékpáros szakosztály is, új kerékpáros sportközpont kialakítása valósul meg a Bulgárkertben. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Kerékpáros Szövetség több településre is pályázatot írt ki, így a csömöri központ mintegy 70 millió forintos beruházásból valósul meg, melyhez 10 millió forint önrészt az önkormányzat biztosít a jövő évi költségvetésben. A központban szervizet, alapbázist és néhány szállást alakítanak ki.

Az iskola udvarán lévő kézilabdapálya és a Gorkij fasornál lévő „Kispálya” burkolatcseréjét is tervezik, mindkettőre pályázatot nyújtott be az önkormányzat.

PDF

Aktuális téma

A szelektív hulladékot szeptember 13-án és 27-én, pénteken viszik el.

A zöldhulladékot szeptember 6-án és 20-án, pénteken viszik el.

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy ott programmagazin következő száma október 4-én jelenik meg.

Időjárás