Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Pályázati kiírás civil szervezetek támogatására

2020 február 17. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet Csömör területén működő alapítványok, egyesületek, civil szervezetek támogatására.

A pályázat célja: Csömör polgárai érdekében munkálkodó civil szervezetek működésének, programjainak támogatása.

Pályázni kizárólag Csömörön megvalósuló programokra, vagy Csömörön tevékenykedő szervezetek működésére lehet.

A pályázaton nem vehetnek részt azok a civil szervezetek, amelyek közvetlen önkormányzati támogatásban részesülnek, illetve az önkormányzati fenntartású intézmények alapítványai, valamint az önkormányzat által létrehozott civil szervezetek.

A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a Bíróság a szervezetet 2018. december 31. előtt nyilvántartásba vette, s a pályázó Csömör Nagyközség Önkormányzat forrásaiból kapott valamennyi korábbi támogatással teljes körűen és szabályosan elszámolt.

A pályázati adatlap a Csömöri Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán vehető át, vagy letölthető a http://www.csomor.hu/ oldalról.

A pályázatot 1 példányban mellékletekkel együtt kell benyújtani, a jelen pályázati kiírás részeként kiadott adatlapon. A zárt borítékon fel kell tüntetni a pályázó szervezet nevét, címét, és „2020 Civil pályázat” megjelöléssel az Önkormányzaton kell leadni.

Egy pályázat alapján elnyerhető támogatási összeg 50.000-400.000 Ft lehet. Az összeggel a nyertes pályázat után megkötendő szerződésben kikötöttek szerint kell elszámolni. A pénzügyi elszámolásokat hiteles számlamásolattal, és számlaösszesítővel kell beadni. A számlákon szerepelni kell, hogy „A Csömöri Kulturális Közalapítvány részére elszámolva!”

Egy civil szervezet csak egy pályázatot adhat be, de azon belül pályázhat több programra és működésre is. Hiánypótlásra a beadást követően, a hiánypótlásra felszólító levél kézhezvételétől számítva 5 nap áll rendelkezésre!

A pályázat benyújtásának helye és határideje:

Postacím: Csömöri Kulturális Közalapítvány

Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal, 2141 Csömör, Szabadság út 5.

 

Beadási határidő: 2020. április 3.,  12.00 óra

A borítékon kérjük feltüntetni: “2020  Civil pályázat”.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2020. április 20.

A pályázatról további felvilágosítást ad: Harmath Diána, 06 30/855-2019                                                                

A pályázaton elnyert támogatások folyósítása a Csömöri Kulturális Közalapítvány Kuratóriumának döntését követően, szerződés alapján történik. Az elutasított pályázókat levélben értesítjük. A nyertes pályázók listája 2020. április 20 -ig közzétételre kerül a  http://www.csomor.hu/ honlapon.

 

A pályázati űrlap letölhető a Kapcsolódó dokumentumok linkre kattintva.

Általános hírek

Hagyományok napja

2024. április 20-án, 10.00 órától Hagyományok napja rendezvényt tartanak a Hősök terén, a Mesterségek bemutatója

Bővebben
Megszakítás