Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2021. október 27., szerda

2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, e-mail: polghiv@csomor.hu

Akadálymentesített változat Kezdőlap

Ösztöndíjpályázat középiskolások számára

A Csömöri Kulturális Közalapítvány tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdet a 2021-2022–es tanév első félévére, középfokú tanintézmények hallgatói számára.

Ösztöndíjpályázat középiskolások számára

A pályázat feltételei:

1.) Pályázhat minden olyan csömöri állandó lakcímmel rendelkező lakos (min. 2020. szept. 1. óta), aki érettségit adó intézmény -szakközépiskola, gimnázium tizedik vagy magasabb évfolyamos tanulója. Hat vagy nyolc osztályos gimnázium esetében a hagyományos, négyosztályos középiskolai képzésnek megfelelő második évfolyamtól lehet pályázni.

2.) Középiskolások esetében követelmény, hogy a pályázó legutóbbi iskolai félévének tanulmányi átlageredménye (magatartás és szorgalom jegy nélkül) minimálisan 4,00 legyen.

3.) Akik a korábbi években már részt vettek az Alapítvány által meghirdetett pályázaton, azok most is pályázhatnak, függetlenül attól, hogy támogatta-e őket a Kuratórium, vagy sem.

4.) Pályázni a pályázati űrlap kitöltésével lehet. A pályázathoz mellékelni kell a család (az egy háztartásban élő keresők, munkáltató által kiállított utolsó 3 havi) jövedelemigazolását (a munkáltatói igazolás nem elég!),   ennek összege nem haladhatja meg a jelenlegi öregségi nyugdíj összegének négyszeresét, (114.000,- Ft/fő), a családi pótlék igazolását, a legutolsó iskolai félév tanulmányi eredményét igazoló dokumentumok (középiskola év-végi  bizonyítvány) másolatát és iskolalátogatási igazolást, illetve a közös háztartásban élők iskolalátogatási igazolását is (16 évesnél idősebb testvérek esetén), a tanulói jogviszony fennállásáról. A pályázati űrlap a csömöri honlapról letölthető, illetve az Önkormányzat Ügyfélszolgálatán átvehető.

5.) A pályázatokat 2021. november 01-ig lehet leadni a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában a földszinten.

6.) Az ösztöndíj 5 hónapra (2021 szeptember–2022 január) szól. A sikeres pályázó a meghatározott feltételek szerint részesül ösztöndíjban.

A szeptemberi-októberi ösztöndíjak kifizetésére visszamenőleg kerül sor.

7.) A Kuratórium a pályázatok elbírálása során a szociális szempontokat és a tanulmányi eredményt együttesen veszi figyelembe.

8.) A pályázati döntésekről írásban kapnak tájékoztatást a pályázók, 2021. november 19-ig.

 

Csömör, 2021. szeptember 08.

 

                                                                                                   Harmath Diána

                                                                    a Csömöri Kulturális Közalapítvány Kuratórium elnöke

A pályázati adatlap letölthető a lap alján található Kapcsolódó dokumentumok/Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatai fülre kattinva!

 

PDF

Aktuális téma

Szelektív hulladékszállítás: október 29., november 12. és 26.

Zöldhulladék-szállítás: október 22., november 5. és 19. (idén utoljára)

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó következő lapszáma október 29-én jelenik meg!

Időjárás