Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2020. február 24., hétfő
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Októberben két útfelújítás indul a faluban

Két forgalmas út, a Jókai utca és a Béke tér felújítása, átépítése kezdődik meg hamarosan, így ezeken a területeken októberben és novemberben kisebb forgalomkorlátozásokra kell számítani!

Októberben 7-étől folytatódik Csömör legforgalmasabb főútjának helyreállítása, melynek második ütemeként a Jókai utca teljes szakaszának útburkolatát felújítják, illetve bővítik a parkolási lehetőségek számát.  


 


Szintén október elején kezdődik meg a Béke tér közlekedési fejlesztése és átalakítása, valamint a Szabadság út - Gorkij fasor és Béke tér közötti szakaszának - felújítása. Az átalakítások a gyalogos és autós közlekedés biztonságát szolgálják, így a kereszteződésekbe gyalogátkelő-helyek kerülnek, a temető környékén új parkolóhelyeket alakítanak ki, útburkolati felfestések segítik majd a biztonságos autós közlekedést, valamint áthelyezésre kerül a csömöri busz megállója, ahova fedett buszmegálló épül.


Az októberben és novemberben zajló munkálatok során a Szabadság út érintett szakaszán félpályás útlezárásokra, valamint alkalmanként forgalomterelésekre kell számítani.


 


 


A felújítások idejére szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

PDF


Hozzászólok

Aktuális téma

A szelektív hulladékot február 14-én és 28-án pénteken viszik el.

A zöldhulladék-szállítás télen szünetel.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma február 28-án jelenik meg.

Időjárás