Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2020. január 24., péntek
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Nevezési rekord a Csömör Kupa II. fordulójára

Megdőlni látszik a 13 éves Csömör Kupa díjlovas verseny sorozat nevezési rekordja: a május 5-ei II. fordulónak a póni klub országos bajnokságára minősítő futószáras feladataira 40, a kezdő és haladó díjlovas programokra 128, a pónik és nagy lovak méretéhez igazodó, késő délután sorra kerülő díjugratásra 32 nevezés érkezett. Mindehhez társul még a Pest megyei Bajnokságba számító CDN-B verseny 30 startja.

A csömöri lovas helyek országos elismertségét jelzi, hogy az első, április 14-ei első fordulóra Hódmezővásárhelyről is érkeztek lovasok,  a mostani második, Kelemen Csilla Rétköz utcai lovardájában következő megmérettetésre a legtávolabbról a nyíregyházi székhelyű Szirom Lovas Egyesületből Koi Eszter nevezett az alapfokú 6-os feladatra, de a pónisok mezőnyében lesznek a Győr melletti Tétről, Nyergesújfaluból és Sződligetről útnak induló lovasok is.

A nagy létszámra tekintettel reggel 8-tól egy futószáras körben és két díjlovas négyszögben öt bíró előtt kezdődnek a versenyek. A 22 pónis és a 9 CDN-es kategória győzteseire a kupákon kívül Horváth Márk csömöri díjugrató családja, az Auchan Liget Áruház és Kovács László kereskedő révén torták, ajándék csomagok és a hétköznapi munkához márkás lovas nadrágok társulnak. Az estig tartó versenyekre a belépés ingyenes.

PDF

Aktuális téma

A szelektív hulladékot január  31-én,  február 14-én és 28-án pénteken viszik el.

A zöldhulladék-szállítás télen szünetel.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma január 31-én jelenik meg.

Időjárás