Search

Üdvözöljük!

Search
Search

MÁS KÉP – író és olvasó találkozó, kicsit másképp

2018 március 13. –
Önkormányzati, települési hírek

Március 27-én kedden 18 órakor a Más kép író olvasó találkozó vendége Grecsó Krisztián József Attila -díjas író, költő lesz, akivel Huszárik Kata színművésznő beszélget.

A havonta megrendezett klub célja, hogy a kortárs irodalmat kedvelők személyesen találkozhassanak a hazai irodalom kiemelkedő, kuriózumnak számító  alakjaival. Minden hónapban Csömörre hívjuk a legnevesebb, legismertebb írókat, akikkel Huszárik Kata színművésznő beszélget majd.  A teázással egybekötött, kötetlen beszélgetések során bepillantást nyerhetünk az irodalom nagyjainak életébe, mi magunk is kérdezhetünk kedvenceinktől, s ha valamelyik alkotása hiányzik a polcunkról, akár helyben meg is vásárolhatunk egy nekünk dedikált példányt. Író és olvasó találkozó, kicsit másképp.

A második alkalmat március 27-én kedden 18 órakor tartjuk a művelődési ház saroktermében, ahol különleges, és meghitt hangulatot teremtünk egy meghitt és különleges beszélgetéshez. Ezen az estén Huszárik Kata Grecsó Krisztián József Attila -díjas író, költővel beszélget.

Aki teheti, érdemes negyed órával előbb érkezni. A vendégeket csömöri házi süteményekkel és teával várjuk.

Jegyek korlátozott számban, elővételben vagy a helyszínen kaphatóak 500 Ft-os áron.

Általános hírek

Hagyományok napja

2024. április 20-án, 10.00 órától Hagyományok napja rendezvényt tartanak a Hősök terén, a Mesterségek bemutatója

Bővebben
Megszakítás