Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2019. december 10., kedd
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Közmeghallgatás és éves munkabeszámoló

December 14-én tartotta Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete idei második közmeghallgatását a művelődési házban. Erre az alkalomra az önkormányzat külön kiadványban foglalta össze a 2011-es évben megvalósult fejlesztéseket, változtatásokat.

Közmeghallgatás és éves munkabeszámoló


Az eseményen körülbelül harminc csömöri polgár vett részt. Fábri István polgármester kifejtette, hogy a tavaly év végén megrendezett településrészi fórumokon ennél lényegesen többen vettek részt, ez is bizonyítja, hogy a lakosság problémáit elsősorban településrészenként érdemes kezelni. A polgármester ismertette a megjelentekkel az elmúlt év leglényegesebb fejlesztéseit, valamint a jövő évi prioritásokat. Ezt követően a csömöri polgárok tehettek fel kérdéseiket. A közmeghallgatáson a polgármester és az önkormányzati képviselők mellett dr. Katona Péter jegyző, valamint Juhos Dávid műszaki osztályvezető is részt vett, így a lakossági kérdésekre minden esetben a leginkább illetékes személytől kaphattak választ az érdeklődők. A felszólaló polgárok elsősorban az M0 környezetvédelmi beruházásairól, közlekedési, építésügyi, közbiztonsági kérdésekről érdeklődtek, de érkeztek kérdések az óvodai férőhelyekkel, valamint egyes közterületek rendezésével kapcsolatban is. 


PDF


Hozzászólok

Aktuális téma

A szelektív hulladékot december 20., január 3.,  17. és 31. pénteken viszik el.

Január 1. szerda helyett január 4-én szombaton viszik el a szemetet. A többi ünnepi nap szemétszállításában nincs változás.

A zöldhulladék-szállítás télen szünetel.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

Megjelent a Csömöri Hírmondó Advent ünnepi száma, valamint a 2020. évi falinaptár.

Időjárás