Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2019. november 19., kedd
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Hamarosan befejeződik az egészségház környezetének szépítése

Négy hónappal a megnyitását követően hamarosan a végéhez ér az egészségház környezetének fejlesztése, ahol a belső és külső park kialakítása mellett két zebra, új járda, és számos új parkolóhely biztosítja a betegek kényelmét.

Hamarosan befejeződik az egészségház környezetének szépítése

Az egészségház belső pihenőparkjában járdát alakítottak ki, illetve fákat és növényeket, valamint padokat telepítettek. A Szabadság út felé eső külső terület parkosítása jelenleg is zajlik, ahol egy környezettudatos öntözőrendszert is kialakítanak, mely az esővizet használja majd fel a locsoláshoz. A Szabadság út Hősök tere felé haladó sávja mellett fedett buszmegállót telepítettek, illetve hamarosan két zebrát is felfestenek.  Az egészségügyi intézménybe autóval érkezőknek számos parkolóhely áll rendelkezésére a Szabadság úton és az Állomás utcában. (utóbbinál P+R parkolók is vannak)

Az egészségház tágas várótermei, valamint a jól bevált beteghívórendszere mellett a modern vizsgálóhelyiségek és technikai szobák is jól funkcionálnak. 

PDF

Aktuális téma

A szelektív hulladékot október 25-én,  november 8-án  és november 22-én pénteken viszik el.

A zöldhulladékot november 1-jén, 15-én és 29-én pénteken viszik el. Decembertől tavaszig a zöldhulladék-szállítás szünetel.

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy ott programmagazin következő száma október 31-én jelenik meg.

Időjárás