Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2020. december 1., kedd

2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, e-mail: polghiv@csomor.hu

Akadálymentesített változat Kezdőlap

Felújítják a Kálvária és a Vízműsor utcát

A július 9-ei képviselő-testületi ülésen kiválasztották a Vízműsor utca, illetve a Kálvária utca és köz felújításának kivitelezőjét.

A Kálvária utca aszfaltozás, 24 millió forint önkormányzati önerőből, kora ősszel valósul meg az Úttengely Kft. kivitelezésében. A Kálvária köz hátsó szakaszának aszfaltozása a tulajdonosi jogi problémák megoldódása után várható.

A Vízműsor utcába  mart aszfaltos, szilárd burkolat kerül, a Laky sarok felőli, korábban is aszfaltos részt a DMRV bontások  miatt pedig felújítják.  A munkálatok 25 millió forint önkormányzati önerőből valósulnak meg ősszel, az Aszfalt és Bontás Kft. kivitelezésében. A utca teljes aszfaltozását is tervezi az önkormányzat, azonban jelenleg  a Vízműsoron és a mezőgazdasági farm területeken is számos lakossági építkezés zajlik, ráadásul  a központi közműszolgáltatói döntés alapján a központi ivóvíz-vezeték cseréje is várható a közeli jövőben.   

 

PDF

Aktuális téma

A szelektív hulladékot november 6-án és 20-án, pénteken viszik el.

Idén utoljára december 11-én, pénteken szállítják el a zöldhulladékot!
A puhaszárú zöldhulladékot csak a Zöld Híd által forgalmazott BIO zsákban (lebomló zsákban) lehet elhelyezni! (más zsákban kihelyezett hulladékot a Zöld Híd nem szállít el!)

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma november 27-én jelenik meg. 

Időjárás