Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2020. július 9., csütörtök
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Elkezdődött az ebösszeírás

2012. június 4-étől elkezdődött a kötelező ebösszeírás településünkön. Ezzel egyidőben az önkormányzat közvélemény-kutatást végez helyi aktuális kérdésekről, de erre a válaszadás önkéntes és anonim. 


A megbízólevéllel rendelkező ebösszeírók minden bel- és külterületi lakóingatlant felkeresnek és a lakosok adatszolgáltatása alapján összeírják az ott tartott ebeket. Ezzel egyidőben összeírják a haszonállatokat is. Az adatok valódiságát mindenkinek aláírással kell igazolni.


 


Tájékoztatásul közöljük az ebösszeíráshoz szükséges adatokat, amely alapján a kérdésekre előre felkészülhetnek:


- az eb tulajdonosának és az ebtartónak a neve, valamint elérhetőségei (lakcím, telefonszám, e-mail cím)


- az eb neme, hívóneve, fajtája, születési ideje, színe, tartás célja, származása, ivartalanításra vonatkozó információk, chipszáma, az eb oltási könyvének száma, az oltási könyvet kiadó állatorvos neve, bélyegzőjének száma, a veszettség elleni védőoltás időpontja, az oltást végző állatorvos neve, bélyegzőjének száma; kisállatútlevéllel rendelkező eb esetén az útlevél száma, kiállításának időpontja, a kiállító állatorvos neve és bélyegzőjének száma.


Az ebösszeírással egyidőben az önkormányzat a helyi településfejlesztést alapjaiban érintő kérdésekben közvélemény-kutatást végez, amelyben aktuális kérdésekről (várossá nyilvánítás, zsákfalu jelleg, fejlesztési irányok, sportolási szokások) szeretné megtudni a lakosság véleményét, javaslatait, hogy beépíthesse azokat a településfejlesztési koncepcióba. Az önkormányzati közvélemény-kutatásra a válaszadás önkéntes, a válaszadó pedig anonim marad. 


 


Az ebösszeírás és a közvélemény-kutatás várhatóan 1-1,5 hónapig tart majd. 

PDF


Hozzászólok

Aktuális téma

A szelektív hulladékot július 3., 17. és  31-én, illetve augusztus 14. és 28-án viszik el.

A zöldhulladékot  július 17.,  valamint augusztus 7. és 28-án szállítják el.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó következő száma augusztus 28-án jelenik meg. A Légy ott programfüzet kiadása egyelőre szünetel.

Időjárás