Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2019. március 20., szerda
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Elkészült a általános iskola és a zeneiskola épülete

Az európai uniós beruházás során a Major út épületben leszigetelték a homlokzatot és a padlást, és újraszínezték az épület teljes homlokzatát, illetve nyílászárókat is cseréltek. Az önkormányzat a Major úti épületben a korábbi években önerőből több lépcsőben már végzett nyílászáró-cseréket, most a hátralévőket cserélték ki.

Elkészült a általános iskola és a zeneiskola  épülete

A sportcsarnokra elhelyezett napelemek egy része az iskola villamosenergia felhasználást segíti. A zeneiskolánál  az épület szigetelését végezték el, ott már korábban minden nyílászárót kicserélt az önkormányzat.

A március közepén  megtartott ünnepélyes átadót a Major úti épületben tartották. Az eseményen részt vett Eich László tankerületi igazgató,  dr. Tuzson Bence országgyűlési képviselő, valamint  a kivitelező részéről  Stanka László, Evocomplex Kft. ügyvezető igazgatója, Fábri István polgármester, Bátovszky János iskolaigazgató, Eigler Tamás beruházási tanácsnok,  Kadók Ferencné és Szántóné Hermányos Mária  önkormányzati képviselő,  Benkó Gábor műszaki osztályvezető,  Ráduly Ildikó, a Csömöri Krammer Teréz Zeneiskola igazgatója illetve Hegyesiné Nagy Ibolya, a Szociális Alapszolgáltatási Központ vezetője.

PDF

Aktuális téma

A szelektív hulladékot március 1-jén 15-én és 29-én pénteken viszik el. 
A zöldhulladék-gyűjtés márciusban szünetel. 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó  és a Légy ott programmagazin következő száma március 29-én jelenik meg.

Időjárás