Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2018. január 21., vasárnap
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Decathlon - "Bringával jöttünk!" pályázat

  A csömöri Decathlon áruházzal közösen ismét meghirdetjük a "Bringával jöttünk!" pályázatot a kistérségi települések iskolái számára az V. Csömöri Bringafesztivál keretein belül.

  Decathlon -

  V. Csömöri Bringafesztivál - MTB XCO Csömör Nagydíj
  2017. június 24-25. Csömör, Bulgárkert

  Decathlon - Bringával jöttünk! pályázat

  A Csömöri Önkormányzat idén ötödik alkalommal rendezi meg a Csömöri Bringafesztivált, melyet azzal a céllal hoztak létre a szervezők, hogy a gyerekek és a felnőttek körében is népszerűsítsék a bringázást, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára. A fesztivál igazi kistérségi rendezvény, a gödöllői kistérség településeiről és a szomszédos fővárosi kerületekből is sokan érkeznek kerékpárral a csömöri patakpartnál található hangulatos Bulgárkertbe, a fesztivál erdei helyszínére.

  Az idei Bringafesztiválra a csömöri Decathlon áruházzal közösen pályázatot hirdetünk meg a kistérségi települések iskolái számára:

  Decathlon - Bringával jöttünk!

  A pályázatok célja, hogy minél több gyermeket ösztönözzünk arra, hogy kerékpárral jöjjenek a Csömöri Bringafesztiválra, így a sportolást, az egészséges életmódot és nem utolsósorban a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük körükben.

  A pályázatban részt vehetnek: általános iskolák 4-8. osztályai és középiskolások

  Nevezési határidő: 2017. június 15.

  A pályázat alapján díjazzuk azokat az iskolákat, akik a legtöbben érkeznek a Bringafesztiválra a vasárnapi napon. Az iskoláknak a településükről elindulva csoportosan, egy időben, legkésőbb június 25-én, vasárnap 15 óráig kell megérkezniük. Azok az iskolák, melyek a pályázat keretében eltekernek a Bringafesztiválra, garantált ajándékban részesülnek, minden résztvevő gyermek ajándékot kap.

  Az az iskola, ahonnan a legalább 10 diák érkezik, garantált ajándékban részesül 10 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány formájában, melyet az iskolai tornaszerek megvásárlására fordíthatnak.

  A pályázat díjazása: minden kerékpárral érkező diák kap egy kupont, melyet üdítőre, vagy ásványvízre válthat, illetve az érkezéskor tárgyi ajándékban részesül.

  Az akcióban résztvevő iskolások részt vesznek egy tombola sorsoláson, ahol a fődíj egy kerékpár, illetve egyéb értékes tárgyi nyereményeket nyerhetnek, melyek a kerékpározáshoz köthetőek.

  1. Az az iskola, ahonnan a Bringafesztiválra érkező diákok a legtöbb összkilométert érik el, értékes Decathlon ajándékutalványt kapnak, melyet saját iskolájuk sporteszközeinek bővítésére költhetnek. Számítás módja: (létszám x kilométer/fő - például: 30 diák 3 km-es távról: 30x3= 90 km)

  Az első helyezett 30 000 Ft értékben Decathlon utalványt kap.

  A pályázat előzetes regisztrációhoz kötött, nevezni a következő elérhetőségek bármelyikén lehet:

  Samu-Tóth Nikolett

  telefonszám: 0630/386-0037

  e-mail: bringavaljottunkpalyazat@gmail.com

   

  Nevezéskor kérjük, adják meg az iskola nevét, az osztályt vezető pedagógus nevét és elérhetőségét, illetve a csoport várható létszámát!

  Ti is bringával jöttök?

  PDF

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot január 26-án, és február 2-án pénteken viszik el!
  A téli időszakban a zöldhulladékszállítás szünetel!

   

  Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy ott programmagazin legközelebb január 26-án jelenik meg.

  Időjárás