Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2017. július 21., péntek
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

  Településünkön 2017. május 15-től új közszolgáltató, a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. veszi át a hulladékok elszállítását, kezelését. A Zöld Híd B.I.G.G. Magyarország egyik legnagyobb, dinamikusan növekedő hulladékgazdálkodási szolgáltatója. Az alábbiakban a hulladékgyűjtés új rendjéről tájékozódhatnak:

  Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

  Kommuniális hulladék:

  A kommunális hulladékot hulladékgyűjtő edényben gyűjtse. Ha Önnek többlethulladéka keletkezik, ami már nem fér el az edényben, akkor a Zöld Híd B.I.G.G. által biztosított, többlethulladékos zsákba helyezze el a hulladékot, mert csak ebben tudják elszállítani. A zsákok nem ingyenesek, az alábbi értékesítési pontokról lehet beszerezni a többlethulladékos zsákokat:

  • Miczi-Ker Kft. - Major út
  • Miczi-Ker Kft. - Béke tér 1.
  • Fityus és Tsa Vasasbolt, Hév állomás u. 3.
  • Joker ABC , Tóth Zsuzsanna E.V.-Szabadság út 41.
  • Jókai ABC – (Start Power Bau Bt.) Jókai u./Petőfi u. sarok

   A zsákértékesítési pontokról tájékozódhat továbbá a Zöld Híd honlapján is: www.zoldhid.hu/nkft

  A nem megfelelő zsákokban kihelyezett hulladékokat nem szállítják el!

  Szelektív hulladékgyűjtés:

  A szelektíven gyűjtött hulladékok esetében vagy a Zöld Híd B.I.G.G. által biztosított, szelektíves zsákban vagy bármilyen átlátszó zsákban helyezhetjük ki a szelektív hulladékokat. A Zöld Híd begyűjtést végző munkatársai a kihelyezett gyűjtőzsákoknak megfelelő mennyiségű cserezsákot ingyenesen biztosítanak. Az első, szabályos szelektíves zsákokat 2017. május 25-én és 2017. május 26-án hagyják ott a háztartások előtt a hulladék begyűjtése során.

  Településünkön a gyűjtési napok és a megszokott begyűjtési körzetek nem változnak, de júniustól változás lesz a szelektív gyűjtés módjában. A szelektív hulladék gyűjtése június 16-tól kéthetente történik pénteki napokon és a műanyagot, a papírt, valamint a fémet egyszerre szállítják el a háztartásoktól.

  Zöldhulladékgyűjtés:

  A Zöld Híd B.I.G.G. Nkft. zöldhulladékot is fog gyűjteni június 23-tól kéthetente pénteki napokon. Zöldhulladéknak minősül a zöldfelületeken, kertekben képződő biológiailag lebomló hulladék pl.: falevél, elpusztult növényi maradványok, gyomok, gallyak, nyesedékek, fűkaszálék. A zöldhulladék gyűjtése a Zöld Híd által rendszeresített, egyedileg jelölt, biológiailag lebomló, legalább 110 liter űrtartalmú zöldhulladék gyűjtő zsák alkalmazásával vagy kötegeléssel történik. A kötegelés azt jelenti, hogy az ingatlanhasználó a zöldhulladékot nem ömlesztve, hanem legalább egy ponton összekötve helyezi ki. Az összekötegelt gallyak, ágak átmérője maximum 6 cm, hossza maximum 150 cm, térfogata maximum 1 köbméter lehet.

  Minden esetben reggel 6 óráig helyezze ki hulladékait (edényzetet, zsákokat) az ingatlanja elé! A hulladékgyűjtő edények a lakosoknál maradnak. A közszolgáltatás díja sem változik, az ingatlanhasználóknak ugyanannyiba fog kerülni a szolgáltatás, mint eddig és továbbra is az NHKV Zrt.-től érkeznek majd a számlák.

   

  Csömörön, a Szabadság út 5. szám alatt a Csömöri Polgármester Hivatal épületének ügyfélszolgálati irodájában 2017. június 12-én 13-19 óráig a Zöld Híd B.I.G.G. NKft. munkatársai személyes ügyfélfogadást tartanak a lakosság tájékoztatása céljából.

   

  Kérjük, fokozottan figyeljen a háztartásától történő hulladékelszállítás rendjére!

   

  A Zöld Híd B.I.G.G. ügyfélszolgálatának elérhetőségei

  email: ugyfelszolgalat@zoldhid.hu

  telefon +36 40 201 026

  posta: 2101 Gödöllő, Pf.:75.

  Személyesen: Gödöllő, Dózsa György út 69. VÜSZI Irodaház, hétfő: 7-19, csütörtök: 8-16

   

   

  A Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft. elérhetőségei:

  Cím és központi ügyintézés helye: 2141 Csömör, Szabadság út 5. (Csömöri Polgármesteri Hivatal épülete földszinti ügyfélszolgálati iroda)

  Telefonszám: 06-30-998-0146,  06-28/744-440

  Email cím: hulladek@csomor.hu

  Ügyfélfogadási  időpontok:

  Hétfő: 8.00-18.00
  Szerda: 8.00-16.00
  Péntek: 8.00-12.00
   

  PDF

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot július 14-én és július 28-án, pénteken viszik el! 
  A zöldhulladékot július 7-én és július 21-én, pénteken kell kitenni az erre rendszeresített zsákokban!

     Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma augusztus 25-én jelenik meg!

  Időjárás