Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2017. október 22., vasárnap
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Csömöri felsőoktatási ösztöndíj pályázat

  A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet továbbtanulni szándékozó helyi fiatalok számára. A pályázat célja, hogy hozzájáruljon azoknak a tehetséges fiataloknak a továbbtanulásához, akik első diplomájuk megszerzését jó tanulmányi eredményeik ellenére is csak költségtérítéses képzésben kezdhetik meg 2017 őszén.

  Csömöri felsőoktatási ösztöndíj pályázat

  A pályázaton való részvétel feltételei:

   

  1.) Állandó bejelentett lakóhely Csömörön (min. 2016.01.01-óta).

  2.) A pályázó korábban nem nyert felvételt államilag elismert felsőoktatási intézménybe, idei jelentkezése így az első egyetemi/főiskolai diploma megszerzésére irányul.

  3.) A választott képzés államilag elismert hazai felsőoktatási intézményben meghirdetett, 2017 őszén induló bármely nappali munkarendű alapképzés vagy osztatlan képzés.

  4.) A pályázó vállalja, hogy a 2017. évi, normál eljárás keretében a felsőoktatási jelentkezési lapon az általa választott szakot első helyen állami ösztöndíjas képzésként, második helyen költségtérítéses képzésként jelöli meg.

  5.) Az ösztöndíj elnyerésének egyik feltétele a szociális rászorultság, amit a pályázati adatlapon megjelölt módon kell igazolni és indokolni.

  6.) Az ösztöndíj elnyerésének tanulmányi feltétele a felvételi eljárás során megszerzett minimum 390 pont.

  7.) A pályázó kinyilvánítja továbbá azon, jogi kötelezettséget nem jelentő szándékát, hogy a diploma megszerzése után saját lehetőségeihez és a számára biztosított lehetőségekhez mérten szakmai tudását a település javára is kívánja fordítani.

   

  Sikeres pályázat esetén a Csömöri Kulturális Közalapítvány előszerződést köt a Pályázóval, amelyben az Alapítvány vállalja, hogy a pályázatban megjelöltek szerinti, eredményes felsőoktatási felvételi esetén a képzési költség maximum 60%-át átvállalja az adott diploma megszerzéséhez előírt képzési idő alatt.

   

  A pályázati adatlapot számítógépen kell kitölteni, majd a kitöltés után kinyomtatni és személyesen aláírni. A pályázati űrlap a csömöri honlapról letölthető, illetve az Önkormányzat Ügyfélszolgálatán átvehető.

  A pályázati adatlapot és a jövedelemigazolásokat zárt borítékban, személyesen vagy postai úton kell eljuttatni a következő címre: Csömöri Kulturális Közalapítvány, 2141 Csömör, Szabadság út 5. (Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal).

   

  A pályázat beérkezésének határideje: 2017. augusztus 28., 18.00 óra.

   Az űrlap az alábbi linken elérhető:

  http://www.csomor.hu/dokumentumtar/421996/csomori-kulturalis-kozalapitvany-palyazatai

  Csömöri Kulturális Közalapítvány Kuratóriuma

   

  PDF

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot október 20-án, pénteken viszik el! 
  A zöldhulladékot október 27-én, pénteken kell kitenni az erre rendszeresített zsákokban!

     Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma október 27-én  jelenik meg!

  Időjárás