Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2020. május 28., csütörtök
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Csatornakiépítésről, útépítésről és a tűzoltóállomás korszerűsítéséről döntöttek

A november 14-ei képviselő-testületi ülésen megválasztották az önkormányzati bizottságok külső tagjait. Ennek értelmében a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottságba Kadók Ferencnét, az Ügyrendi, Közbiztonsági és Közlekedési Bizottságba Perlaki Attilát, a Népjóléti és Kulturális Bizottságba Madarasné dr. Hülitzer Katinkát és Takács Lászlót, míg a Környezetvédelmi, Településfejlesztési és Sport Bizottságba dr. Gubek Nórát választotta meg a testület külső tagnak.

A képviselő-testület elfogadta a DMRV Zrt. Vízműsor utca, Szedervölgyi utca és Tinódi utca szennyvízcsatornázásának kivitelezésére adott ajánlatát. A munkákat-   mintegy  bruttó 94 millió forint értékben - a DMRV  Zrt. a társaság ütemezésének függvényében végzi el.

Kiválasztották a Knipfer Tibor utca aszfaltozásának kivitelezőjét, így a legkedvezőbb árat adó Aszfalt és Bontás Kft. bruttó  17,5 millió Ft-ért végzi majd el a munkát.

Szintén kivitelezőt választottak a tűzoltószertár felújítására. A HÉV Állomás utcában lévő épületet már korábban átadta az önkormányzat a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek, az I. ütem fejlesztéseit éppúgy, mint a mostanit, önkormányzati önerőből finanszírozták. A mostani beruházásban  a mosdók kialakítását, a fűtés kiépítését, valamint a bejárati nagy ajtó teljes felújítását végzik el.  A testület a legkedvezőbb árat adó Jelszer Kft. ajánlatát fogadta el,  bruttó 6,9 millió Ft értékben.

 

PDF

Aktuális téma

A szelektív hulladékot május 8-án és 22-én, pénteken viszik el.

Május 15-én és 29-én reggel viszik el a  zöldhulladékot.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó következő száma május 29-én jelenik meg. A Légy ott programfüzet kiadása egyelőre szünetel.

Időjárás