Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2017. szeptember 25., hétfő
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

"Bringával jöttünk!" pályázat a csömöri iskolások számára

  Az V. Csömöri Bringafesztiválra a Decathlon áruházzal közösen idén is pályázatot hirdetünk meg a Mátyás Király Általános Iskola diákjai számára!

   

  V. Csömöri Bringafesztivál - MTB XCO Csömör Nagydíj
  2017. június 24-25. Csömör, Bulgárkert

  Decathlon - Bringával jöttünk! pályázat

  A Csömöri Önkormányzat idén ötödik alkalommal rendezi meg a Csömöri Bringafesztivált, melyet azzal a céllal hoztak létre a szervezők, hogy a gyerekek és a felnőttek körében is népszerűsítsék a bringázást, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára. A fesztivál igazi kistérségi rendezvény, a gödöllői kistérség településeiről és a szomszédos fővárosi kerületekből is sokan érkeznek kerékpárral a csömöri patakpartnál található hangulatos Bulgárkertbe, a fesztivál erdei helyszínére.

  Az idei Bringafesztiválra a csömöri Decathlon áruházzal közösen pályázatot hirdetünk meg a csömöri Mátyás Király Általános Iskola számára:

  Decathlon - Bringával jöttünk! 
  Június 25-én!

  A pályázatok célja, hogy minél több gyermeket ösztönözzünk arra, hogy kerékpárral jöjjenek a Csömöri Bringafesztiválra, így a sportolást, az egészséges életmódot és nem utolsósorban a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük körükben.

  A pályázatban részt vehetnek: általános iskola osztályai

  Nevezési határidő: 2017. június 15.

  A pályázat alapján díjazzuk azokat az osztályokat, akik a legtöbben érkeznek a Bringafesztiválra a vasárnapi napon. Az osztályoknak az iskolától elindulva csoportosan, egy időben, legkésőbb (június 25-én, vasárnap) 15 óráig kell megérkezniük. Azok az osztályok, melyek a pályázat keretében eltekernek a Bringafesztiválra, garantált ajándékban részesülnek, minden résztvevő gyermek ajándékot kap.

  A pályázat díjazása: minden kerékpárral érkező diák kap egy kupont, melyet üdítőre, vagy ásványvízre válthat, illetve az érkezéskor tárgyi ajándékban részesül.

  Az akcióban résztvevő iskolások eséllyel indulnak a tombolasorsoláson, ahol a fődíj egy kerékpár, illetve egyéb értékes tárgyi nyereményeket nyerhetnek, melyek a kerékpározáshoz köthetőek.

  Az első három osztály, ahonnan a legtöbb diák érkezik, értékes ajándékokat nyer:
  1. díj: Aquaworld belépő
  2. díj: Állatkerti belépő
  3. díj: Lovas élménycsomag a Zengő Nyíl Lovardában

  A pályázat előzetes regisztrációhoz kötött, nevezni a következő elérhetőségek bármelyikén lehet:

  Samu-Tóth Nikolett

  telefonszám: 0630/386-0037

  e-mail: bringavaljottunkpalyazat@gmail.com

  Nevezéskor kérjük, adják meg az iskola nevét, az osztályt vezető pedagógus nevét és elérhetőségét, illetve a csoport várható létszámát!

  Ti is bringával jöttök?
   

  PDF

  Aktuális téma

  A szelektív hulladékot szeptember 8-án és szeptember 22-én, pénteken viszik el! 
  A zöldhulladékot szeptember 1-jén, szeptember 15-én és szeptember 29-én, pénteken kell kitenni az erre rendszeresített zsákokban!

     Üzenőfal

  A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma szeptember 1-jén jelenik meg!

  Időjárás