Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2021. november 29., hétfő

2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, e-mail: polghiv@csomor.hu

Akadálymentesített változat Kezdőlap

Az önkormányzat továbbra is sokat költ védekezésre

Az önkormányzat idén is több millió forintot költ saját költségvetéséből a vírus elleni védekezésre. Ősszel két alkalommal az önkormányzati intézmények dolgozói és az egészségügyi munkatársak mellett az egyházi óvoda, illetve az állami általános- és zeneiskola pedagógusainak, dolgozóinak is szerveztek a harmadik oltás előtt ellenanyag szűrést, illetve továbbra is biztosítják a vírus elleni védekezéshez szükséges eszközöket.

Az önkormányzat továbbra is sokat költ védekezésre

Ugyanakkor a pedagógusok bérkiegészítésére is sokat költenek, így azoknak, akik a vírus miatt kerültek betegállományba, és nem tudják érvényesíteni a központi támogatást, az önkormányzat saját költségvetéséből bérkiegészítést nyújt.

Mint ismeretes, az elmúlt két évben az önkormányzat sok tízmillió forintot költött a vírus elleni védekezésre, folyamatosan finanszírozta a helyi önkormányzati s nem önkormányzati intézmények dolgozóinak tesztelését, valamint az intézmények eszközökkel való ellátását. Mindezek mellett az első hullám idején kedvezményes lakossági tesztelést is szerveztek.

PDF

Aktuális téma

Szelektív hulladékszállítás: október 29., november 12. és 26.

Zöldhulladék-szállítás: október 22., november 5. és 19. (idén utoljára)

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó következő lapszáma október 29-én jelenik meg!

Időjárás