Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2022. június 28., kedd

2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, e-mail: polghiv@csomor.hu

Akadálymentesített változat Kezdőlap

Kiemelt hírek

Fejlesztések nyáron a nagyközségben

Fejlesztések  nyáron a nagyközségben Nyáron is tovább zajlanak a fejlesztések, így például hamarosan lezárul az M0-s és Laky bekötúút kereszteződésében megépítendő körforgalom, valaminta Laky kúriában megépítendő bölcsőde közbeszerzése is. Mindezek mellett folytatódik a Szabadság úti kerékpárút építése, valamint hamarosan megkezdődik a tanösvény kialakítása is.» Részletek

Nyári táborok Csömörön

Nyári táborok Csömörön Idén nyáron is sok tábor várja a gyerekeket, így lesznek napközis-, tánc- és hagyományőrző-, kézműves-, sport-, színjátszó-, és nemzetiségi táborok is Csömörön.» Részletek

IV. Csömöri Tófesztivál a horgásztónál

IV. Csömöri Tófesztivál a horgásztónál Búcsúztassuk együtt a nyarat augusztus 27-én, szombaton a IV. Csömöri Tófesztiválon!» Részletek

Ellenőrzik a telken belüli gyommentesítést

Ellenőrzik a telken belüli gyommentesítést A helyi környezetvédelemről szóló 22/2015 (IX. 25) önkormányzati rendelet alapján az ingatlanok tisztán tartása, a gaz és gyomnövények eltávolítása a tulajdonos, vagy a használó kötelezettsége.» RészletekHírek

Június 30-án Képviselő-testületi ülést tartanak

Június 30-án Képviselő-testületi ülést tartanak Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. június 30-án, csütörtökön 15.00 órától tartja soron következő ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

» Részletek

Fekvőrendőrt építenek

Fekvőrendőrt építenek A Rozmaring utcában lakossági igény miatt az önkormányzat fekvőrendőrt épít ki az utca két pontján. Mint ismeretes, korábban telepített forgalomlassítót helyeztek ki, melyet valaki erőszakkal feltépett, mert túl magasnak találta. Az ügyben az önkormányzat rendőrségi feljelentést tett szándékos rongálás miatt. A telepített építmény helyett most a Községgondnokság építi meg az útkiemeléseket, így június 23-30. között az utcát lezárják, oda csak a lakók hajthatnak majd be.

» Részletek

Lakossági azbesztmentesítési pályázat

Lakossági azbesztmentesítési pályázat A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. azbesztmentesítési pályázatot hirdet lakossági ügyfelei részére, a különösen veszélyes hulladéknak számító azbeszt elszállítására és ártalmatlanítására. A támogatás keretében egy alkalommal az ingatlanról elszállítanak és ártalmatlanítanak maximum 300 m2 azbeszthulladékot. A pályázónak önerő nincs.

» Részletek

Ügyfélfogadási rend változása

Az önkormányzatnál hétfőnként működő kihelyezett kormányablak ügyfélszolgálat június 27-én, július 18-án és augusztus 8-án szünetel.

» Részletek

Akadozik a szemétszállítás

A régióban minden településen akadozik a zöld- és szelektív hulladékszállítás, a DTKH egyelőre nem tudja megmondani, mikor viszik el a múlt hát óta az utcákon álló zöldhulledékot, mint ahogy az is bizonytalan, hogy a mai szelektív hulladékszállítás megvalósul-e.

» Részletek

Aktuális téma

Szelektív hulladékszállítás:  június 2., 16 és 30.

Zöldhulladék-szállítás: június 9. és 23.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó  és Légy ott programmagazin következő száma július elsején jelenik meg.

IdőjárásÚtlezárások a Bringafesztivál idején

Június 18-án szombaton a Csömöri Bringafesztiválon egész napos verseny - mountain bike verseny és a kísérőprogramok lesznek, reggel 8.00 és 19.00 óra között a Bulgárkert és Kálvária teljes területén. A fenti időszak alatt az alábbi módosulások lépnek életbe a közlekedésben, mely a környéken élőket érinti:

» Részletek

Képviselő-testületi ülést tartanak

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. június 16-án, 16.00 órától Képviselő-testületi ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

» Részletek

Elhunyt Szekeres János, korábbi önkormányzati képviselő

Szekeres János 1948-ban született Csömörön, egy munkáscsalád hatodik gyermekeként. Iskolai tanulmányait Csömörön folytatta, majd Budapesten szerzett víz-gáz szerelő szakmunkás bizonyítványt. Raucsik Évával kötött házasságából egy fia és egy lánya született. 1972-től a DMRV helyi vezetőjeként dolgozott, 1974-ben a Csömöri Római Katolikus Egyházközség képviselőjeként, majd 1989-től az egyházközség gondnokaként is tevékenykedett.

» Részletek

Elhunyt Bagyánszki György

Hosszan tartó betegség után, 79 éves korában elhunyt Bagyánszki György, a Csömör korábbi kézilabdázója és egyben leggólerősebb játékosa, a gazdaszövetkezet felügyelőbizottságának elnöke, Csömör Községért Emlékérem kitüntetett.

» Részletek

"Bringával jöttünk!" pályázat a szomszédos települések iskolái számára

2022. június 18-án, szombaton várják a környező települések bringás osztályait a 10. Csömöri Bringafesztiválon!

» Részletek

Kistérségi kerékpáros körtúra

Június 19-én, vasárnap kistérségi kerékpáros körtúra indul a Béke térről, ahol a környező települések kulturális és természeti értékeinek felfedezése a cél!

» Részletek