Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2016. szeptember 26., hétfő
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Kiemelt hírek

Felavatták a Csömöri gyalogos körtúra útvonalát

Felavatták a Csömöri gyalogos körtúra útvonalát Szeptember 25-én, vasárnap mintegy százan indultak útnak a 18 kilométeres Csömöri gyalogos körtúra avató kirándulásán.» Részletek

10 éves a Furmicska

10 éves a Furmicska Idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját a Furmicska Néptánc Egyesület.» Részletek

5 éves a Csömöri Csatangoló

5 éves a Csömöri Csatangoló Idén ötödik alkalommal, október 2-án gyalogos, kutyabarát teljesítménytúra indul Csömörről 10, 25 és 35 km-es távon.» Részletek

Október 1-től ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelnek el

Október 1-től ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelnek el A vörös rókák veszettség elleni orális immunizálása miatt csalétek vakcinákat szórnak ki október 1-je és október 25-e között Csömörön. Ezért a Gödöllői Járási Hivatal Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el a fenti időszakra» RészletekHírek

Csömöri gyalogos helyismereti-helytörténeti körtúra

Csömöri gyalogos helyismereti-helytörténeti körtúra Szeptember 25-én, vasárnap felavatják a Csömöri gyalogos körtúra útvonalát.

» Részletek

Tájékoztató Csömör Nagyközség településrendezési eszközei (helyi építési szabályzat) eseti módosításában való partnerségi egyeztetésről

Csömör Nagyközség Önkormányzata megindítja Csömör részterületeire vonatkozóan a településrendezési eszközök készítésének a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) kormányrendeletben foglaltak szerinti eljárását.

» Részletek

Felújítják az Ulicskát

A Petőfi utca és HÉV-állomás utca közötti szakaszon teljes járdaburkolat és a vízelvezető árok egy szakaszának felújítási munkálatai zajlanak a Községgondnokság kivitelezésében.

» Részletek

Októberben népszámlálás lesz Csömörön

Októberben népszámlálás lesz Csömörön A Központi Statisztikai Hivatal 2016-ban mikrocenzust tart, melynek mintájába Csömör is bekerült. A mikrocenzus, más néven kis népszámlálás végrehajtását a 2015. évi X. törvény rendelte el, az adatfelvétel részleteit pedig a 65/2015 (III.25) számú kormányrendelet tartalmazza.

» Részletek

Sikeres volt a Major úti iskolásoknak meghirdetett autómentes nap

Sikeres volt a Major úti iskolásoknak meghirdetett autómentes nap Szeptember 16-án, pénteken a Major úti iskolások körében meghirdetett autómentes napon a gyermekek többsége kerékpáron és gyalogosan érkezett a iskolába.

» Részletek

Aktuális téma

A szelektív hulladékot szeptember 29-én, csütörtökön és szeptember 30-án, pénteken viszik el!

Üzenőfal

A Légy Ott programfüzet következő száma szeptember 23-án, a Csömöri Hírmondó szeptember 30-án jelenik meg!

Időjárás  Meghívó

  Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. szeptember 22-én csütörtökön 16.00 órakor tartja soron következő ülését, melyre tisztelettel meghívom.

  » Részletek

  Csömöri szenior akadémia a Sinka István Községi Könyvtárban

  Csömöri Szenior Akadémia indul szeptember 23-án, pénteken 17.00 órától a Sinka István Községi Könyvtárban.

  » Részletek

  A csecsemő életének védelme

  A Szociális Alapszolgáltatási Központ szeretettel meghívja a csömöri anyukákat és apukákat A csecsemő életének védelme című, gyakorlattal egybekötött előadásra.

  » Részletek

  Szeptember 24-én nosztalgia HÉV-járat közlekedik Csömörön

  A Szüreti mulatság és főzőverseny kísérő programjaként, szeptember 24-én, szombaton nosztalgia HÉV-járat közlekedik a Csömör és Örs vezér tere közötti szakaszon.

  » Részletek

  Szeptember 23-án helytörténeti kiállítás nyílik

  A 880 éves Csömör - a 300 éve újratelepített község helytörténeti programsorozatának záróeseményeként fotókiállítás nyílik, mely a 20. század első felében fotóművészek és néprajzkutatók által készített, eddig nem látott csömöri fotók és a hozzájuk kapcsolódó történetek segítségével idézik fel a régmúlt idők hétköznapjait, szokásait, nemzetiségi hagyományait.

  » Részletek

  Ruhabörze a SZAK-ban

  Szeptember 19-21. között ruhabörzét tartanak.

  » Részletek