Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2019. május 24., péntek
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Kiemelt hírek

Az iskolai ebédlő és udvar fejlesztéséről egyeztettek

Az iskolai ebédlő és udvar fejlesztéséről egyeztettek Az elmúlt hónapokban az önkormányzat, az iskolavezetés és a tankerület több egyeztetést folytatott az iskolabővítés, az ebédlő- és az udvarfejlesztés terveiről. Május 10-én az ebédlő és az udvar fejlesztési, bővítési terveit ismertették az önkormányzat és a sport kft. vezetői a Major úti iskola étkezőjének termében.» Részletek

Május 22-én településrészi fórumot tartanak

Május 22-én településrészi fórumot tartanak Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete május 22-én, szerdán 18.00 órától fejlesztési fórumot, közös egyeztetést tart a Középhegy, Laky-hegy településrészen élők számára.» Részletek

VII. Csömöri Bringafesztivál

VII. Csömöri Bringafesztivál Június 29-én vadonatúj programlehetőségek és igazi fesztiválhangulat várja az érdeklődőket a VII. Csömöri Bringafesztiválon!» Részletek

Rekreációs fejlesztések és programok

Rekreációs fejlesztések és programok Csömör különleges természeti adottságait védenünk, s gyermekeink számára őriznünk kell. Éppen ezért az önkormányzat Közösségi tér- és közterületi programjában évről-évre kiemelt szerepet kapnak a rekreációs fejlesztések. Ennek köszönhetően az elmúlt közel egy évtizedben a civil önkormányzat számos olyan fejlesztést, valamint programot indított és támogat a faluban, melyek kulturált kirándulási, túrázási lehetőségeket biztosítanak Csömörön. Az egyik ilyen a térségben egyedülálló Csömöri körtúra amely nem csak a természeti, hanem a kulturális és egyéb helytörténeti értékeinket is bemutatja.» RészletekHírek

SOS Központ

SOS Központ Központunk az emberi élet minőségét, védelmét és biztonságát hivatott szolgálni egy korszerű segélyhívó eszközzel.A hozzá kapcsolódó egészségügyi és biztonsági távfelügyeleti szolgáltatással. Elsősorban az idős- és beteggondozásban nyújt nagy segítséget vészjelző készülékünk, de a különböző demenciában szenvedőknek, illetve a demens betegek hozzátartozóinak is sok problémára korszerű megoldásul szolgálhat.

» Részletek

Meghívó

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. május 23-án csütörtökön, 16.00 órakor tartja soron következő ülését, melyre tisztelettel meghívom.

» Részletek

Szünidei gyermekétkeztetési igény bejelentése

A hatályos jogszabályi rendelkezések alapján Csömör Nagyközség Önkormányzata szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést ingyenesen biztosítja a hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek részére a tavaszi, nyári, őszi és téli szünidőben, munkanapokon.

» Részletek

Beiratkozás a Csömöri Krammer Teréz Zenei Alapfokú Művészeti Iskolába

A Csömöri Krammer Teréz Zenei Alapfokú Művészeti Iskola a 2019/2020-as tanévre felvételt hirdet az alábbi tanszakokra: cselló, furulya, fuvola, gitár, harsona, hegedű, jazz- gitár és basszusgitár, klarinét, magánének, népzene, szaxofon, tenorkürt, trombita, ütő és zongora.

» Részletek

Segédmunkást keresnek

Csömöri Községgondnokság pályázatot hirdet segédmunkás munkakör betöltésére.

» Részletek

Kötelező a gyomirtás

Kötelező a gyomirtás A helyi környezetvédelemről szóló 22/2015 (IX. 25) önkormányzati rendelet alapján az ingatlanok tisztán tartása, a gaz és gyomnövények eltávolítása a tulajdonos, vagy a használó kötelezettsége.

» Részletek

Lakossági bejárást tartott az önkormányzat a KER-HU Kft. telephelyén

Az önkormányzat lakossági bejárást kezdeményezett a KER-HU Kft. hulladéklerakó telephelyén, melyet május 8-án, szerdán 18.00 órakor tartottak meg, ahol az érdeklődők betekintést nyerhettek a szemétlerakó működésébe. Az eseményre az önkormányzat környezetvédelmi szakembert kért fel, aki a helyszínen válaszolt a felvetődő kérdésekre.

» Részletek

Házhoz megy a lomtalanítás

Házhoz megy a lomtalanítás A Zöld Híd kft. ettől az évtől házhoz menő lomtalanítást vezet be az alábbiak szerint. A házhoz menő lomtalanítási igényüket a lakosoknak kell jelezniük a megadott időszakban. A Csömörön élőknek a jelzést 2019. július 1. és augusztus 31. között kell leadniuk az alábbi módok valamelyikén.

» Részletek

Aktuális téma

A szelektív hulladékot  május 10-én és 24-én pénteken viszik el. 
A zöldhulladékot  17-én és 31-én viszik el.

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó  és a Légy ott programmagazin következő száma május 31-én jelenik meg.

Időjárás"Bringás osztály vagyunk" pályázati felhívás

Az idei Bringafesztiválon pályázatot hirdetünk a Csömöri Általános Iskola 4-8. osztályai számára!

» Részletek

Május 16-án rendkívüli Képviselő-testületi ülést tartanak

Csömör Nagyközség Önkormányzata május 16-án, csütörtökön 16.00 órakor rendkívüli Képviselő-testületi ülést tart a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

» Részletek

Csömöri napok

Május 16-19. között sok-sok gyerekeknek és felnőtteknek szóló programmal várunk mindenkit a Csömöri napokon a Hősök terén!

» Részletek

Lakossági bejárás lesz a hulladéklerakóban

Az önkormányzat lakossági bejárást kezdeményezett a KER-HU Kft. hulladéklerakó telephelyén, melyet május 8-án, szerdán 18.00 órakor tartanak. A bejáráson betekintést nyerhetnek az érdeklődők a szemétlerakó működésébe, valamint feltehetik kérdéseiket az önkormányzat által biztosított hulladékgazdálkodási szakértőnek és a hulladéklerakó vezetőjének.

» Részletek

Nevezési rekord a Csömör Kupa II. fordulójára

Megdőlni látszik a 13 éves Csömör Kupa díjlovas verseny sorozat nevezési rekordja: a május 5-ei II. fordulónak a póni klub országos bajnokságára minősítő futószáras feladataira 40, a kezdő és haladó díjlovas programokra 128, a pónik és nagy lovak méretéhez igazodó, késő délután sorra kerülő díjugratásra 32 nevezés érkezett. Mindehhez társul még a Pest megyei Bajnokságba számító CDN-B verseny 30 startja.

» Részletek

Csengeri Attila jótékonysági koncertje

Május 12-én, vasárnap 18.00 órától Csengeri Attila jótékonysági koncertjére várják az érdeklődőket a művelődési házban.

» Részletek