Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2014. április 24., csütörtök
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Kezdőlap

Kiemelt hírek

Leszek az özvegyed

Leszek az özvegyed A márciusi nagy sikerű premier után áprilisban ismét bemutatják Csömörön Saul O’Hara leszek az özvegyed című krimikomédiáját. Az Éless-Szín által színpadra állított két felvonásos darab főszereplője Papadimitriu Athina és Kertész Péter. Az előadás a Petőfi Sándor művelődési házban április 24-én, csütörtökön 19.00 órakor kezdődik.» Részletek

Kórustalálkozó

Kórustalálkozó Április 27-én 17.00 órakor rendezik meg a római katolikus templomban a XXIV. Csömöri Kórustalálkozót és Egyházzenei Hangversenyt. A koncerten az országos Széchenyi Könyvtár énekkara, a budapesti Corvin Kórus, a csömöri Amantis Kamarakórus és a csömöri baptista gyülekezet kórusa lép fel.» Részletek

Tánc világnapja

Tánc világnapja Április 25-én 17 órai kezdettel tartanak műsort a művelődési házban a tánc világnapja alkalmából.A műsorban fellépnek:2141 Dance-Crew, Angel Dance, Csicsörke Néptáncegyüttes, Furmicska Néptánc Egyesület, NRG Táncstúdió, Tornádó Hungary, Rocky Klub akrobatikus rock&roll csoportja, ZupiSport Zumba csoport, Bartók Júlia hastánc csopor.» Részletek

Tót majális

Tót majális Május első napján hagyományos gasztronómiai fesztivált rendeznek a Csömöri Tót Hagyományaink Háza udvarán. Az egész napos programon többek között népi játszótérrel, májusfa állítással és néptáncbemutatókkal várják az érdeklődőket.» RészletekHírek

Csömörön is leadhatjuk a használt elemeket

Csömörön is leadhatjuk a használt elemeket A Települési Szolgáltató Nonprofit Kft. megállapodásának köszönhetően már helyben is leadhatják a csömöri lakosok az elemeket, akkumulátorokat, fénycsöveket, táblaüveget és öblösüveget. A szelektív hulladékgyűjtés lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatásával az ipari övezetben található AVE Tatabánya csömöri telephelyén történik.

» Részletek

Nyelvvizsgadíj pályázat középiskolásoknak

Nyelvvizsgadíj pályázat középiskolásoknak A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet középiskolások számára nyelvvizsgadíj támogatásra . Pályázhat minden olyan csömöri állandó lakos, aki egyben középfokú közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulója.

» Részletek

Meghívó

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. április 24-én, csütörtökön 16,00 órakor testületi ülést tart.

» Részletek

Nyelvvizsgadíj pályázat felsőoktatási intézményben tanulóknak

Nyelvvizsgadíj pályázat felsőoktatási intézményben tanulóknak A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet felsőfokú tanintézményben tanulók számára nyelvvizsgadíj támogatásra.Pályázhat minden olyan csömöri állandó lakos, aki felsőfokú közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulója.

» Részletek

Felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2014

Felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2014 A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet továbbtanulni szándékozó helyi fiatalok számára. A pályázat célja, hogy hozzájáruljon azoknak a tehetséges fiataloknak a továbbtanulásához, akik első diplomájuk megszerzését jó tanulmányi eredményeik ellenére is csak költségtérítéses képzésben kezdhetik meg 2014 őszén.

» Részletek

Aktuális téma

 Május 1. és szeptember 30. között avar- és kertihulladék-égetési tilalom van Csömörön!

Üzenőfal

Kérjük az autósokat, hogy az Erzsébet utcában és a Széchenyi utcában fokozott óvatossággal vezessenek, mert a járdafelújítások miatt az úttesten gyalogosok közlekedhetnek!

IdőjárásA magyar vasút története

„Magyar közlekedés régen és most” címmel a Sinka István Községi Könyvtárban április 29-én, (kedden) 18 órakor kezdődik Gáspár János előadása a magyar vasút történetéről.

» Részletek

Álláshirdetés

Családgondozót keres a Szociális Alapszolgáltatási Központ.

» Részletek

Tombola felajánlásokat vár az óvoda

Idén is májusban rendezik meg a Nefelejcs Művészeti Óvoda mindkét épületében a Családi Egészség- és Sportnapot, amely hagyományosan tombolával zárul. A főnyereményeket mindezidáig az óvoda alapítványa – az Alapítvány a Csömöri Óvoda Gyermekeiért – finanszírozta, azonban idén erre, a rendelkezésre álló keret szűkössége miatt nincsen mód.

» Részletek

Cukorvásárlással támogathatjuk az ovit

A Nefelejcs Művészeti Óvoda részt vesz a Koronás CukorOvi pályázaton, amelyen értékes nyereményeket sorsolnak ki. A pályázaton való sikeres induláshoz az óvoda a szülőket és segíteni akarókat arra kéri, hogy ha cukrot vásárolnak, részesítsék most előnyben a Koronás Cukor termékeit!

» Részletek

Zeneiskolai beíratkozás

A következő tanévre május 5-31. között lehet beiratkozni a zeneiskolába.

» Részletek

Égetési tilalom

Május 1. és szeptember 30. között avar és kerti hulladékégetési tilalom van Csömörön.

» Részletek

Szeretettel köszöntjük Csömör nagyközség új weblapján!

Amennyiben oldalunkkal kapcsolatban javaslata, észrevétele van kérjük, jelezze a tajekoztatas@csomor.hu e-mail címen. Bezárás