Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2016. szeptember 25., vasárnap
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Kiemelt hírek

Szeptember 23-án helytörténeti kiállítás nyílik

Szeptember 23-án helytörténeti kiállítás nyílik A 880 éves Csömör - a 300 éve újratelepített község helytörténeti programsorozatának záróeseményeként fotókiállítás nyílik, mely a 20. század első felében fotóművészek és néprajzkutatók által készített, eddig nem látott csömöri fotók és a hozzájuk kapcsolódó történetek segítségével idézik fel a régmúlt idők hétköznapjait, szokásait, nemzetiségi hagyományait.



» Részletek

Szüreti mulatság és főzőverseny

Szüreti mulatság és főzőverseny Szeptember 24-én, szombaton kezdetét veszi a hagyományos szüreti mulatság és főzőverseny. A főzőverseny, pálinkaverseny és befőzőverseny mellett idén több kísérőesemény is gazdagítja a programkínálatot.



» Részletek

Szeptember 24-én nosztalgia HÉV-járat közlekedik Csömörön

Szeptember 24-én nosztalgia HÉV-járat közlekedik Csömörön A Szüreti mulatság és főzőverseny kísérő programjaként, szeptember 24-én, szombaton nosztalgia HÉV-járat közlekedik a Csömör és Örs vezér tere közötti szakaszon.



» Részletek

Csömöri gyalogos helyismereti-helytörténeti körtúra

Csömöri gyalogos helyismereti-helytörténeti körtúra Szeptember 25-én, vasárnap felavatják a Csömöri gyalogos körtúra útvonalát.



» Részletek



Hírek

Tájékoztató Csömör Nagyközség településrendezési eszközei (helyi építési szabályzat) eseti módosításában való partnerségi egyeztetésről

Csömör Nagyközség Önkormányzata megindítja Csömör részterületeire vonatkozóan a településrendezési eszközök készítésének a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) kormányrendeletben foglaltak szerinti eljárását.

» Részletek

Csömöri szenior akadémia a Sinka István Községi Könyvtárban

Csömöri Szenior Akadémia indul szeptember 23-án, pénteken 17.00 órától a Sinka István Községi Könyvtárban.

» Részletek

A csecsemő életének védelme

A csecsemő életének védelme A Szociális Alapszolgáltatási Központ szeretettel meghívja a csömöri anyukákat és apukákat A csecsemő életének védelme című, gyakorlattal egybekötött előadásra.

» Részletek

Felújítják az Ulicskát

A Petőfi utca és HÉV-állomás utca közötti szakaszon teljes járdaburkolat és a vízelvezető árok egy szakaszának felújítási munkálatai zajlanak a Községgondnokság kivitelezésében.

» Részletek

Sikeres volt a Major úti iskolásoknak meghirdetett autómentes nap

Sikeres volt a Major úti iskolásoknak meghirdetett autómentes nap Szeptember 16-án, pénteken a Major úti iskolások körében meghirdetett autómentes napon a gyermekek többsége kerékpáron és gyalogosan érkezett a iskolába.

» Részletek

Aktuális téma

A szelektív hulladékot szeptember 29-én, csütörtökön és szeptember 30-án, pénteken viszik el!

Üzenőfal

A Légy Ott programfüzet következő száma szeptember 23-án, a Csömöri Hírmondó szeptember 30-án jelenik meg!

Időjárás



  Meghívó

  Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. szeptember 22-én csütörtökön 16.00 órakor tartja soron következő ülését, melyre tisztelettel meghívom.

  » Részletek

  Október 1-től ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelnek el

  A vörös rókák veszettség elleni orális immunizálása miatt csalétek vakcinákat szórnak ki október 1-je és október 25-e között Csömörön. Ezért a Gödöllői Járási Hivatal Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el a fenti időszakra

  » Részletek

  Ruhabörze a SZAK-ban

  Szeptember 19-21. között ruhabörzét tartanak.

  » Részletek

  Gyűjtést szervez a zeneiskola egy új zongora megvásárlására

  A Csömöri Krammer Teréz Zeneiskola ebben az évben ünnepli fennállásának 25 éves jubileumát. Ebből az alkalomból a jelenlegi, 150 éves zongorát felváltanák egy minőségi, oktatási és előadói célra egyaránt alkalmas új zongorára, melyre gyűjtést szerveznek.

  » Részletek

  Összefogás a csömöri villámsújtotta ház lakóinak megsegítésére

  A 2016. augusztus 17-i viharban a majorszegiligeti Dezsőfia utcában villám csapott a Balatoni család házába, a tetőszerkezet teljesen kiégett, az anyagi kár több millió forint. Az ikerfiúkat nevelő házaspárra még sok kiadás és munka vár, hogy a tél beállta előtt visszaköltözhessenek otthonukba.

  » Részletek

  Szeptember 14-én zárva tart a hivatal

  Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy szeptember 14-én szerdán a Csömöri Polgármesteri Hivatal zárva tart.

  » Részletek