Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2016. október 25., kedd
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Kiemelt hírek

Kiírták a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatokat

Kiírták a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatokat Csömör Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2017. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók és felsőoktatási tanulmányokat kezdők számára a 2016/2017. tanév második és a 2017/2018. tanév első félévére vonatkozóan.» Részletek

Titkok egy hálószobából

Titkok egy hálószobából November 13-án vasárnap 16.00 órától a Négy Arc Kulturális, Művészeti és Színházi Ügynökség érzelmes vígjátékát tekintheti meg a közönség.» Részletek

Lombtalanítás novemberben

Lombtalanítás novemberben November 10-én és 17-én, csütörtökön lombtalanítás lesz, mely továbbra is díjmentesen igénybe vehető. Az összegyűjtött lombot és zöldhulladékot összekötött zsákokban kell az utcákban kihelyezni.» Részletek

Megváltozott a hulladékszállítási közszolgáltatás

Megváltozott a hulladékszállítási közszolgáltatás 2016. április elsejével elindult országosan a hulladékgazdálkodás állami központosítása. A Kormány döntése alapján a Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) jogosult az április 01. utáni hulladékszállítási díjak beszedésére, szolgáltatási díjak kialakítására és a kintlevőség kezelésére.» RészletekHírek

Múzeumlátogatás a községi könyvtár szervezésében

Múzeumlátogatás a községi könyvtár szervezésében November 9-én, szerdán 11.30 órakor a Sinka István Községi Könyvtár tárlatvezetéssel egybekötött múzeumlátogatást szervez a Magyar Nemzeti Múzeum Rejt/Jel/Képek '56 - A forradalom titkos művészete című időszaki kiállítására.

» Részletek

Zongorabemutató koncert a művelődési házban

Zongorabemutató koncert a művelődési házban A Krammer Teréz Zeneiskola zongorabemutató koncertet tart november 23-án, szerdán 17.30 órakor a művelődési ház saroktermében.

» Részletek

Információk a TIGÁZ-tól érkezett részszámlás ügyfeleknek

A TIGÁZ-tól a FŐGÁZ-hoz érkezett fogyasztók közel fele havonta közel azonos összeget fizet a földgázért, mert a kiegyenlített részszámlázást választotta. A szolgáltatóváltás miatt azonban átmeneti változás áll be a részszámlák összegében.

» Részletek

Csömöri Virtuózok hangverseny a művelődési házban

Csömöri Virtuózok hangverseny a művelődési házban November 9-én, szerdán 17.30 órakor a Krammer Teréz Zeneiskola 25. évfordulójának alkalmából hangversenyt rendeznek a művelődési házban.

» Részletek

Felújítják a csömöri Postát

A Kossuth Lajos utca 20. szám alatt álló posta felújítási munkálatai a napokban megkezdődnek, amely során az épület homlokzati és tetőfelújítására kerül sor, illetve az utcafronti támfalat is megerősítik.

» Részletek

Aktuális téma

A szelektív hulladékot október 27-én, csütörtökön és 28-án, pénteken viszik el! 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma október 28-án jelenik meg!

Időjárás  Csömöri Szenior Akadémia a községi könyvtárban

  Október 28-án, pénteken 17 órától Dr. Udvarvölgyi Zsolt az Iszlám világ jövője címmel tart előadást.

  » Részletek

  Meghívó

  Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. október 20-án csütörtökön 16.00 órakor tartja soron következő ülését, melyre tisztelettel meghívom.

  » Részletek

  Tájékoztatás vízkorlátozásról

  Október 18-án, kedden 8.30 órától 14.30 óráig az ivóvíz közműhálózat karbantartási mukálatai miatt nyomáscsökkenés, ivóvíz-szolgáltatás szünetelése várható az alábbi utcákban: Vasút sor, Móricz Zsigmond utca, Ferenc utca, Akácos utca, Gárdonyi Géza utca, Ady Endre utca, Vörösmarty utca, Deák Ferenc utca, Szabadság út és Petőfi Sándor utca.

  » Részletek

  Lukács Antal amatőr versmondó ünnep

  Október 20-án 14.00 órától a "Derűs őszi napok" programsorozat keretén belül versmondó verseny lesz a művelődési házban.

  » Részletek

  Megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharcról

  Október 21-én, pénteken 16.30 órától ünnepi megemlékezést tartanak az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójának tiszteletére a Gloria Victis Emlékműnél.

  » Részletek

  Múltidéző a Sinka István Községi Könyvtárban

  Október 7-én, pénteken 17.00 órától filmvetítés és múltidéző beszélgetés lesz Kozár Era nénivel a II. világháborús és az azt követő időkről a községi könyvtárban.

  » Részletek