Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2016. augusztus 31., szerda
2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, fax: +36 28 544-040, e-mail: polghiv@csomor.hu
Akadálymentesített változat Webkamera Kezdőlap

Kiemelt hírek

Tájékoztatás a hulladékszállítási közszolgáltatás változásáról

Tájékoztatás a hulladékszállítási közszolgáltatás változásáról 2016. április elsejével elindult országosan a hulladékgazdálkodás állami központosítása. A Kormány döntése alapján a Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) jogosult az április 01. utáni hulladékszállítási díjak beszedésére, szolgáltatási díjak kialakítására és a kintlevőség kezelésére.» Részletek

Éless-szín: Hamlet

Éless-szín: Hamlet 2016. szeptember 16-án, pénteken 18 órakor az Éless-szín bemutatja William Shakespeare Hamlet című drámáját a Thália Tanoda előadásában.» RészletekHírek

Tájékoztató a kötelező kéményseprési közszolgáltatásról

A Magyar Parlament megalkotta a 2015. évi CCXI. a kéményseprő-ipari tevékenységről szóló törvényt, melynek eredményeképpen a lakosság számára ingyenessé vált a kötelező kéményseprési közszolgáltatás.

» Részletek

Turista útjelzés festő tanfolyam Csömörön

Turista útjelzés festő tanfolyam Csömörön A Via Veritatis Alapítvány turista útjelzés festő tanfolyamot szervez Csömörön, melyre a csömöri lakosok kedvezményesen jelentkezhetnek.

» Részletek

Tájékoztató Csömör Nagyközség településrendezési eszközei (helyi építési szabályzat és szabályozási terv) eseti módosításában való partnerségi egyeztetésről

Csömör Nagyközség Önkormányzata megindítja Csömör részterületeire vonatkozóan a településrendezési eszközök módosításának a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendeletben foglaltak szerinti államigazgatási egyeztetési eljárását.

» Részletek

Véradás a művelődési házban

Véradás a művelődési házban Augusztus 17-én szerdán 14 órától véradás lesz a művelődési házban!

» Részletek

Elkészült a Csömöri Mátyás Király Általános Iskola új honlapja!

Elkészült a Csömöri Mátyás Király Általános Iskola új honlapja! A vártnál hamarabb készült el és élesedett ki az általános iskola új honlapja, mely mától mindenki számára elérhető.

» Részletek

Aktuális téma

A zöldhulladékot szeptember 1-jén és szeptember 15-én, csütörtökön, a szelektív hulladékot szeptember 29-én, csütörtökön és szeptember 30-án, pénteken viszik el!

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó és a Légy Ott programfüzet következő száma augusztus 26-án jelenik meg.

Időjárás  Információk a kistarcsai felnőttoktatás lehetőségéről

  Csömör szomszédságában, Kistarcsán idén is lehetőség nyílik esti tagozatra jelentkezni a Budakalász Gimnázium kistarcsai tagiskolájába, valamint szakmák elsajítására a Mihály Dénes Szakképző Iskola helyi tagozata várja a tanulni vágyókat.

  » Részletek

  Játszókert átadó az Árpád utcában

  Befejeződtek az Árpád utcai játszókert építési munkálatai, melyet augusztus 26-án, pénteken 16 órától, ünnepélyes átadó keretében vehetnek birtokba a gyerekek.

  » Részletek

  II. Tóth Ilona Női Kézilabda Emléktorna a Sportcsarnokban

  2016. szeptember 4-én, vasárnap 9.30 és 17.00 óra között rendezik a II. Tóth Ilona Emléktornát a Csömöri Sportcsarnokban.

  » Részletek

  11. Gyalogos zarándoklat Máriabesnyőre

  Augusztus 27-én, szombaton gyalogos zarándoklat indul Máriabesnyőre.

  » Részletek

  Fazekas Klára kiállítása a művelődési házban

  Augusztus 26-án, pénteken 18 órától Fazekas Klára festőművész "Szemlátomás" című kiállításának megnyitójára várják a művészet kedvelőit a művelődési házban.

  » Részletek

  Ünnepeljünk együtt Augusztus 20-án!

  Szeretettel meghívjuk Csömör polgárait Szent István-napi rendezvényünkre!

  » Részletek