Üdvözöljük Csömör Nagyközség honlapján!
2022. augusztus 16., kedd

2141 Csömör, Szabadság út 5. Tel.: + 36 28 544-020, e-mail: polghiv@csomor.hu

Akadálymentesített változat Kezdőlap

Kiemelt hírek

Fejlesztések a nagyközségben - augusztus

Fejlesztések a nagyközségben - augusztus Augusztusban több nagyobb és kisebb beruházás, így a bölcsőde megépítése, a körforgalom kivitelezése, valamint négy utca felújítása is megkezdődik a településen.» Részletek

200 millió forintot szavazott meg az önkormányzat bölcsőde építésére

200 millió forintot szavazott meg az önkormányzat bölcsőde építésére A héten elkezdődött a Laky kúria átalakítása önkormányzati bölcsődévé és várhatóan egy év múlva elkezdheti működését a település új gyermeknevelési intézménye.» Részletek

Szent István-napi ünnepség

Szent István-napi ünnepség Szeretettel meghívjuk Csömör polgárait Szent István-napi rendezvényünkre, melyet augusztus 20-án tartunk a Csömöri Tót Hagyományaink Házában és a Petőfi Sándor Művelődési Házban.» Részletek

IV. Csömöri Tófesztivál a horgásztónál

IV. Csömöri Tófesztivál a horgásztónál Búcsúztassuk együtt a nyarat augusztus 27-én, szombaton a IV. Csömöri Tófesztiválon!» RészletekHírek

JELENTKEZZEN SZÁMLÁLÓBIZTOSNAK A 2022 ŐSZÉN INDULÓ NÉPSZÁMLÁLÁSRA!

JELENTKEZZEN SZÁMLÁLÓBIZTOSNAK  A 2022 ŐSZÉN INDULÓ NÉPSZÁMLÁLÁSRA! A népszámlálás 2022. október 1. és 2022. november 28. közötti időszakban történik. 2022-ben 16. alkalommal rendeznek Magyarország területén teljes körű népszámlálást. Ez egy olyan egyedülálló statisztikai adatfelvétel, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges adatok teljességét és területi részletezettségét. Az egyetlen olyan adatforrás, amely teljes körű képet nyújt a népesség és a lakásállomány jellemzőiről.

» Részletek

2024-ig több településen, köztük Csömörön is korszerűsíti az ivóvízhálózatot a DMRV Zrt.

2024-ig több településen, köztük Csömörön is korszerűsíti az ivóvízhálózatot a DMRV Zrt. A DMRV Zrt. tájékoztatása szerint Európai Uniós forrásból 2024-ig több térségi település mellett Csömörön is megtörténik az ivóvízhálózat korszerűsítése, az ivóvízellátás kapacitásának növelése.

» Részletek

Kertész-karbantartót keres a Csömöri Rózsakert Evangélikus Óvoda

Kertész-karbantartót keres a Csömöri Rózsakert Evangélikus Óvoda 2022. szeptember elsejei kezdéssel kertész-karbantartót keres a Csömöri Rózsakert Evangélikus Óvoda.

» Részletek

Bérbeadó a Vörösmarty 2. szám alatti épület

Bérbeadó a Vörösmarty 2. szám alatti épület Csömör Nagyközség Önkormányzata (2141 Csömör Szabadság u.5.) a 2141 Csömör Vörösmarty utca 2. szám,645 hrsz-ú, 698m2 területű ingatlan hasznosítására pályázatot ír ki az alábbiak szerint.

» Részletek

Védőnői álláspályázat

Védőnői álláspályázat Csömör Nagyközség Önkormányzata 2020. évi C. törvény az egészségügyi szolgálati jogviszony alapján pályázatot hirdet területi védőnői munkakör betöltésére.

» Részletek

Vezetőt keresnek a Községgondnokság élére

Vezetőt keresnek a Községgondnokság élére Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a közalkalmazottak jogállásáról szóló (a továbbiakban Kjt.) 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. §-a alapján pályázatot hirdet Csömöri Községgondnokság intézményvezetői (magasabb vezető) álláshelyének betöltésére.

» Részletek

Aláírták a szerződést a körforgalom megépítésére

Aláírták a szerződést a körforgalom megépítésére Lezárult a közbeszerzés a Laky bekötőút és M0-s szervizút közötti kereszteződésben megépítendő körforgalommal kapcsolatban. A  közbeszerzés eredményeként a legjobb árat adó Úttengely Kft. végzi majd a kivitelezést. Az ezzel kapcsolatos szerződést július 11-én írta alá Fábri István polgármester a kivitelezővel. A munkálatok előre várhatóan nyár végén kezdődhetnek meg, mivel  meg kell várni a  Magyar Közút -  mint az M0-s bekötőút út tulajdonosának -   hozzájárulását.

» Részletek

Kiválasztották a bölcsőde kivitelezőjét

Kiválasztották a bölcsőde kivitelezőjét A július 18-ai rendkívüli képviselő-testületi ülésen kiválasztották a Laky-kúria épületében megépülő bölcsőde kivitelezőjét. Az önkormányzati bölcsőde részben pályázati, részben önerős forrásból valósul meg.

» Részletek

Ivóvízkorlátozás Csömörön

Ivóvízkorlátozás Csömörön A DMRV az aszályos időszak és a Fóti csőtörtés miatt több településen vízkorlátozást rendelt el. Ez azt jelenit, hogy Csömörön TILOS a vezetékes hálózatról a kerteket locsolni, medencéket tölteni és autókat mosni! A víztározóból folyamatosan apad a víz, ezért a település magasabb részein akár néhány órán belül is vízhiány lehet. Amennyiben ez bekövetkezik, a DMRV két lajtos kocsit állít majd le, ennek pontos helyéről itt adnunk majd tájékoztatást.

» Részletek

Aktuális téma

Szelektív hulladékszállítás: augusztus 11. és 25.

Zöldhulladék-szállítás: augusztus 4. és 18.

 

 

 

 

 

Üzenőfal

A Csömöri Hírmondó  és Légy ott programmagazin következő száma augusztus 26-án jelenik meg.

IdőjárásRendkívüli képviselő-testületi ülés

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. július 20-án szerdán 17.30 órakor rendkívüli ülést tart.

» Részletek

Rendkívüli képviselő-testületi ülés

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. július 18-án hétfőn, 17.00 órakor rendkívüli ülést tart.

» Részletek

Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

2022. július 25-től 2022. augusztus 5-ig a Polgármesteri Hivatal igazgatási szünet miatt zárva tart!

» Részletek

Július 12-én rendkívüli Képviselő-testületi ülést tartanak

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. július 12-én, kedden 16.00 órától rendkívüli Képviselő-testületi ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

» Részletek

Nemzetközi elismerésben részesült a Furmicska

A Furmicska Néptánc Egyesület idén július 2-án Szarvason négy ország képviselőinek döntésével Pro Cultura Slovaca-életműdíjat kapott. A díjat Horvátország, Magyarország, Románia és Szerbia, vagy a Szlovák Köztársaság területén élő magán-, vagy jogi személyek kaphatják, akik tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárultak a szlovák nemzeti kultúra fejlődéséhez.

» Részletek

Ismét Szeltner Lászlót választották a művelődési ház igazgatói posztjának betöltésére

A Petőfi Sándor Művelődési Ház igazgatói posztjára jelentkező öt pályázót először a Szakmai Szakértői Bizottság értékelte, majd közülük három jelöltet ismételten meghallgattak a Képviselő-testület június végi ülésén.

» Részletek